Anamaria Vasile

Cei mai evlaviosi caini! Priveste-i cum isi fac rugaciunea inainte de a primi masa

În SUA până şi câinii se roagă înainte de a servi masa. Dovada o reprezintă doi câini care încep să mănânce abia după ce stăpânul lor termină de spus rugăciunea

Doi câini extrem de educaţi şi credincioşi fac furori pe internet. Înainte de masă, cei doi se ridică în labele din spate şi ascultă, respectuos, rugăciunea spusă de stăpân.

Abia după ce stăpânul spune „Amin”, cei doi se reped la bolurile cu mâncare!

Dresorul Harrison Forbes a scris in cartea „Heart of a Dog: What Challenging Dogs Have Taught Me About Love, Trust and Second Chances” despre lucrurile bune pe care le putem invata de la prietenul nostru, cainele, anunta Msn.

Trebuie sa ierti greselile partenerului tau. Daca vrei sa ai o relatie de succes trebuie sa il ierti in momentul in care a gresit daca nu vrei ca fericirea voastra sa fie blocata de sentimentele negative. Cainii nu sunt ranchiunosi, chiar daca tu ai strigat la el ca a facut mizerie. El este bucuros de fiecare data cand te vede si se poarta cu tine ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat.

Ofera-i dragostea neconditionata. Atunci cand un caine isi iubeste stapanul o face in mod sincer si fara rezerve. Tocmai de aceea tot mai multe vedete au aceste animale pentru ca ii iubesc pentru ceea ce sunt si nu pentru faima lor. Tot asa si noi ar trebui sa ne comportam in relatia nostra. Nu conteaza cine este partenerul nostru atata timp cat il iubim pentru ceea ce este.

Nu iti schimba comportamentul fata de iubitul/a tau/a. Daca ai fi la fel de draguta cu iubitul tau asa cum esti mereu cu prietenii tai, relatia voastra ar fi calda si primitoare. Nimanui nu-i place o persoana nervoasa, iritata si morocanoasa.

Nu uitati sa va jucati. Forbes spune ca cainilor le place sa aiba momente in care sa se simta bine si sa nu ia in serios toate lucrurile. Asa este si intr-o relatie, trebuie sa combini momentele serioase cu cele relaxante si jucause.

Nu neglijati comunicarea afectiva. Nu intotdeuna comunicarea verbala are sansele de reusita pe care ni le-am dori de aceea trebuie sa invatam sa comunicam afectiv. Asta inseamna sa facem lucruri care sa ii arate celui de langa noi ca il iubim si ca ne pasa de ceea ce i se intampla. Asa cum gasim cai diferite prin care sa comunicam cu cainele nostru asa trebuie sa facem si cu partenerul nostru.

Nu neglijati sfaturile pe care vi le da cel mai bun prieten al vostru daca vreti sa fiti fericiti.