Anamaria Vasile

Cel mai Senzual si romantic dans sincron facut de aceste domnisoare Superbe! VEZI VIDEO

Nu este usor sa executi un dans sincron si sa iti iasa perfect, fiecare sa se muleze dupa miscarile celuilalt.

In videoul urmator vom vedea niste domnisoare frumoase si senzuale care reusesc prin miscarile lor lascive sa impresioneze publicul din jur.

Miscandu-se in ritm latino pe o melodie lenta reusesc sa ne tina cu ochii tintiti la ele.

Stilul de dans latino este indragit de practicanti ai dansului din intreaga lume. Aceste dansuri sunt pline de miscari senzuale, de o energie electrizanta, insa au si povesti interesante ce stau in spatele lori.

Multe din dansurile latine isi gasesc originile in ritmuri de tobe africane. Sa vedem in continuare o scurta detaliere a istoricului diferitelor tipuri de dansuri latino.

Salsa – isi are originile din fuziunea muzicii cubaneze si portoricane, imbinate cu parte din cultura Jazz a New York-ului. Numele este derivat dintr-un sos foarte aromat.

Stilul salsa isi gaseste originile in timpuri in care sclavilor le era permis sa danseze pe strazi, dupa propriile ritmuri. In stadiile initiale, ritmul se ghida dupa miscarile corpului dansatorului, in timp ce astazi situatia este inversa.

Mambo – s-a dezvoltat ca forma de dans in randul haitienilor din Cuba. Muzica este un amestec intre stilul swing si cel cubanez. Cea mai mare realizare a mambo pentru alte dansuri latino este ca a contribuit la originile urmatorului stil de dans.

Cha cha cha – a inceput sa castige popularitate in 1954, multumita Mambo. Mai era cunoscut si sub numele de triplu mambo. Acest stil de dans s-a dezvoltat pe masura ce dansatorii au inceput sa danseze Rumba adaugand inca un tempo miscarilor.

Macarena – meritul pentru acest dans merge catre un instructor de dans care a inventat pasii pentru a avea mai multa activitate in sala de cursuri de dans. De la bun inceput si melodia celor de la Los del Rio a fost asociata cu dansul.

Tango – isi are originile invaluite intr-un oarecare mister. Initial considerata o forma de dans pentru clasele sociale inferioare, tangoul s-a dezvoltat in ghetourile din Buenos Aires.

La jumatatea secolului 20 a ajuns sa devina acceptat ca stil de dans si in randul claselor sociale de nivel mai inalt. Pe parcursul anilor, tangoul a cunoscut numeroase modificari si variatii in miscari si stil.

Lambada – mai este cunoscut si ca „dansul interzis” cu origini in Brazilia anilor ’80, cand a creat o adevarata frenezie in lumea dansului, prin miscarile senzuale pe care le propune.

Dintotdeauna dansul a fost o reactie spontana, o reactie a fericirii. Multe stiluri de dans au aparut astfel de-a lungul anilor, insa in ceea ce priveste dansurile latino apar iar si iar stiluri si variatii noi.

Cu siguranta dansurile latino sunt si vor ramane indragite in randul dansatorilor din toata lumea.