Anamaria Vasile

Cine este Ella de la Puterea Dragostei. Imagini incredibile cu bruneta sexy din Oradea / N-o să crezi cu ce se ocupă!

Ella, pe numele ei real Ionela Sozariu, are 23 de ani şi este una dintre cele mai sexy concurente de la Puterea Dragostei. Arată ca un topmodel, dar nu-şi câştigă existenţa de pe urma felului în care arată, ci lucrează pentru o firmă de construcţii. Bruneta sexy din Oradea activează în domeniul marketing-ului.

La castingul pentru emisiunea Puterea Dragostei, difuzată de Kanal D, Ella a făcut furori. Bruneta este obişnuită cu acest gen de reacţie pentru că oriunde merge, cel puţin un bărbat îi cere numărul de telefon.

Însă, ardeleanca a stat de vorbă, amical, cu toţi pretendenţii, dar când vreunul dintre ei a întrecut limita bunului simţ, l-a pus, elegant, la punct.

Wowbiz.ro scrie că Ella este, de fapt, Ionela Sozariu, are 23 ani şi este nascută în Oradea, dar locuiește în Cluj-Napoca.

Ella nu este model şi nici nu lucrează la videochat, aşa cum s-au grăbit mulţi răutăcioşi să afirme pe reţelele de socializare, ci are un loc de muncă obişnuit. Activează în domeniul marketing-ului, pentru o firmă de construcţii. Bruntea se autodescrie ca fiind o fire iubitoare și sociabilă.


Ella spune că tot ce îşi doreşte de la un bărbat este ca acesta sa o respecte și sa o iubească pentru tot ceea ce reprezintă ea.