Anamaria Vasile

CINE ESTE FOSTA IUBITĂ A LUI TAVI CLONDA. PREDECESOAREA GABRIELEI CRISTEA ESTE O BLONDĂ SUPERBĂ DIN MIZIL

În urmă cu cinci ani, atunci când Tavi Clonda a cunoscut-o pe Gabriela Cristea la emisiune în care lucrau împreună, artistul avea o iubită blondă din Mizil. Valentina Dincă i-a fost artistului alături mai mulți ani.

Gurile rele spun că Tavi ar fi părăsit-o pe Valentina atunci când a aflat că este însărcinată. La acea vreme, Tavi Clonda a făcut câteva declarații pe tema acestui subiect.
“Nu ştiu de unde au apărut toate speculaţiile astea. E bine să le lămurim. Eu cu Gabi suntem foarte OK. Fosta mea relaţie s-a terminat un pic înainte de a o cunoaşte pe Gabriela. Nu mă gândeam să încep o relaţie cu Gabriela când aveam altă relaţie. Fosta iubită nu e însărcinată. Nu am fost cu amândouă în acelaşi timp. Nu aş face asta”, declara Tavi în presa vremii.
În același timp, ex-iubita cântăreţului a păstrat multă vreme pozele cu ei doi, pe contul său de Facebook, pentru că a simţit că între ei socotelile nu sunt încă încheiate. Totodată, în clipa în care a fost părăsită de bărbatul cu care a fost împreună timp de cinci ani, Valentina i-a dat un SMS Gabrielei Cristea în care ar fi certat-o pentru că i-ar fi „furat“ iubitul, scrie evz.ro.


Gabriela Cristea și Tavi Clonda au două fetițe împreună
Gabriela Cristea şi Tavi Clonda au făcut cununia civilă pe 30 aprilie 2015 la Casa de Căsătorii a Sectorului 4 din București. Pe atunci prezentatoarea avea 40 de ani, iar artistul 35 și, în urma ceremoniei, ea a luat numele soțului său în buletin, însă, numele de scenă l-a păstrat. Cei doi soți au devenit părinţi de fetiţă pe 23 septembrie 2017, într-o zi de sâmbătă, în jurul orelor 14:00, la o clinică privată din Capitală. Cântăreţul a asistat la naşterea bebeluşei care a primit nota 10 la naştere şi poartă numele Bella Victoria Margot Clonda. Cea de-a doua fetiță a cuplului a venit pe lume pe 17 martie 2019 și a primit numele Thea Iris Selena.