Anamaria Vasile

Plecare bombă de la Pro Tv! O vedetă super celebră a fost scoasă din grila de toamnă

Pro Tv tocmai și-a lansat grila de toamnă și vine cu multe surprize. Reprezentanții postului promit chiar că va fi cea mai bună din ultimii ani. Vor fi și foarte multe schimbări. Emisiunea Masterchef va avea un nou format și va rula de luni până joi, începând cu luni, 9 septembrie, de la ora 22.30.

Până acum, Răzvan Fodor era cel care prezenta show-ul culinar, dar acum a fost scos de pe post. Se pare că acesta va fi înlocuit de mai multe vedete, pe care producătorii le numesc guest star. Printre aceștia și Mihaela Rădulescu, care a prezentat emisiunea Ferma, înlocuind-o pe Monica Bîrlădeanu. Și alte nume vor completa lista invitaților speciali, care vor avea practic rolul de prezentatori. Gianina Ilieș, Vali Bărbulescu, Cătălin Smărăndescu, Marius Crăciun și Remus Boroiu par a face parte din noul format, după mesajele pe care le-au postat pe conturile lor de socializare.

Masterchef urmează să fie relansat de Pro TV după o pauză de doi ani. De data aceasta va fi produs de o echipă din interiorul Pro TV (ultimele sezoane au fost produse de compania Media Factory).

Show-ul culinar va avea și un juriu schimbat în întregime, format din Chef Joseph Hadad, Chef Silviu Chelaru (fost concurent al emisiunii) și Cosmin Tudoran, expertul în vinuri și fost membru al trupei Cassa Loco.

Răzvan Fodor, mari probleme cu depresia
Răzvan Fodor declara anul trecut că se lupă cu depresia și anxietatea. Cântărețul a mărturist că a consultat mai mulți psihoterapeuți, dar că și-ar dori să găsească o scurtătură.

“Mă confrunt de 6 luni cu o depresie moderată şi o anxietate crescută. Nu cred că este din cauza vârstei. Am căutat soluţii, am vorbit inclusiv cu un psihiatru, dar mi-este frică să mă îndrept în zona de medicamentaţie şi prefer să merg în continuare pe remedii homeopate, ceaiuri, meditaţie şi exerciţii de respiraţie”, a spus Fodor.

„Nu mai am răbdare, nu mai am toleranţă să vorbesc cu psihoterapeuţi pentru că am vorbit destul. Vreau o scurtătură. Eu vorbesc zilnic cu Irina, cu prietenii apropiaţi, cu persoane care au trecut prin asta, dar mi-e greu să mă mobilizez.

N-am motivaţie să fac sport, deşi am un abonament care mă aşteaptă de un an de zile să-l consum”, a declarat Răzvan Fodor în cadrul emisiunii Love is Fun de pe pagina de Facebook a revistei A List Magazine.