Anamaria Vasile

Cine este și cum arată soțul Loredanei Groza? Se iubesc de mai bine de 20 de ani, dar el a stat mereu departe de ochii presei

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste de la noi care face furori încă de când s-a lansat pe piața muzicală românească. Toată lumea o cunoaște și îi apreciază muzica, însă puțini cunosc detalii despre viața ei personală.

Ei bine, puțini dintre admiratorii săi știu că Loredana este căsătorită încă din anul 1998 cu Andrei Boncea. Chiar în același an, cântăreața a născut și fetiță. Chiar dacă din punct de vedere artistic, Loredana a fost mereu deschisă cu fanii ei, când a fost vorba despre viața sa personală, cântăreața a preferat să rămână discretă.

Cine este soțul Loredanei Groza?

Andrei Boncea este alături de Loredana de aproape 20 de ani. Chiar dacă de-a lungul anilor, au circulat prin presă zvonuri despre un eventual divorț, se pare că niciodată nu a fost vorba despre așa ceva și se pare că cei doi s-au înțeles foarte bine.

Andrei Boncea este un producător român de film, care se poate mândri că are în palmares producţii cinematografice de succes precum „Supravieţuitorul’, „Fire and Ice: Cronica Dragonilor’ şi „Garcea şi oltenii’.

Mai mult decât atât, Andrei Boncea a participat, în calitate de producător, la numeroase producții internaționale realizate în România, printre care „Amen’, în regia lui Costa Gavras, „Callas Forever’, al lui Franco Zeffirelli, „Modigliani’ în regia lui Mick Davis, sau „Joyeux Noël’, în regia lui Christian Carion, nominalizat la Oscar pentru film străin în 2006, conform libertatea.ro. În plus, el a produs filme românești precum „Furia’ și „California Dreamin ‘, în regia lui Cristian Nemescu, precum și seriale de televiziune pentru canalele românești Pro TV și Acasă TV.

Cine este soțul Loredanei Groza?

Loredana Groza, 48 de ani, vorbește rareori despre familia sa, iar acum a decis să facă acest pas și să-și deschidă sufletul. Lory, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, a explicat de ce a ales să-și protejeze imaginea familiei de-a lungul timpului: „Da. De la început, amândoi am zis că aşa e cel mai bine. Andrei e un tip foarte discret şi nu vrea să stea în lumina reflectoarelor. E suficient să fie o persoană în casă care să atragă atâtea bliţuri”, – a mărturisit Loredana Groza într-un interviu acordat pentru OK!Magazine.