Anamaria Vasile

Cioloș, poftit afară dintr-o patiserie, unde strângea semnături: ”Deci gata, că pierd clienți”

Liderul Mișcării România Împreună (RO+), Dacian Cioloș, a fost certat marți, la Iași, de proprietara unei patiserii din oraș, după ce fostul premier i-a cerut să semneze pentru campania ”Oameni noi în politică”.

Potrivit iașitvlife.ro, femeia i-a spus lui Dacian Cioloș că fiica sa, care a studiat la Madrid, refuză să se mai întoarcă în România din cauza politicienilor care – după ce ajung la putere – sunt interesați ”doar de ciolan” și nu le mai pasă de oameni.

Proprietară patiserie: ”Am copil care a învățat foarte mult, a fost olimpic în această țară și a plecat datorită sistemului și datorită birocrației din România. Da? Deci fata mea a făcut Dreptul, a făcut masteratul în Madrid și nu vrea să profeseze în România. Și mai mult de atât .., nu, nu semnez nimic. Și niciodată nu voi mai merge la vot în România”.

Dacian Cioloș: ”Și atunci cum credeți că o să se schimbe ..”

Proprietară patiserie: ”Deci oricum întotdeauna iese cine se dorește și cine trebuie să ajungă la putere”.

Dacian Cioloș: ”Nu-i așa. Dacă toți credem așa .. ”

Proprietară patiserie: ”Deci așa am ajuns să credem.”

Dacian Cioloș: ”E păcat”.

Proprietară patiserie: ”Nu se mai poate. Pentru că toți care ajung sus, este o vorbă bună a românului, vor să meargă numai să sugă ciolanul, să mânânce. Deci au ajuns să roadă în așa hal că nici măduvă nu mai are ciolanul respectiv. Pe noi ne roade, cei mici investitori, privații, plătim foarte mult pentru statul român, dă posibilitatea să dăm salarii mai mari la angajați și noi plătim enorm de multe dări. Foarte mult!”

La un moment dat, femeia nu a mai vrut să stea de vorbă cu Dacian Cioloș și l-a invitat pe fostul premier … afară din magazin.

Proprietara patiserie: ”Deci dacă stau așa și vi le spun pe toate m-ar durea capul și ne-ar trebui multe zile, ca să .. Deci este foarte foarte greu să trăiesc, să răzbați în România. Deci gata, că eu pierd timpul și pierd clienții. Îmi pare rău. Îmi pare bine că v-am văzut.”.