Anamaria Vasile

Ți se face pielea de găină! Andrea Bocelli a lansat cel mai EMOȚIONANT duet, cu fiul lui. Reacția tenorului când tânărul începe să cânte este INCREDIBILĂ

Celebrul tenor italian de operă şi pop-opera Andrea Bocelli a lansat primul duet cu videoclip alături de fiul său, Matteo Bocelli. Piesa se numește „Fall On Me” și este inclusă în noul album al artistului, „Si”, ce urmează să fie lansat.

Albumul „Si” va fi lansat pe 26 octombrie.

Noua piesă este inclusă pe albumul „Si”, pe care este inclusă și melodia „Fall on Me”, pe care reputatul tenor îl va lansa pe 26 octombrie.

„Oricine e părinte, oricine cunoaște responsabilitatea de a fi mamă sau tată, va înțelege în profunzime semnificația acestei piese. Fall On Me este primul duet cu fiul meu, Matteo Bocelli”, a spus Andrea Bocelli.

În videoclipul piesei, Andrea Bocelli și fiul său apar cântând la două piane, așezați spate în spate. Videoclipul include și imagini cu cei doi, surprinse în mai multe momente ale vieții lor.

Născut pe 22 septembrie 1958, Andrea Bocelli este tenor italian de operă şi pop-opera. Bocelli a orbit total la vârsta de 12 ani, după un accident suferit în timpul unui joc de fotbal. El a fost născut cu o formă gravă de glaucom,

Artistul italian a lansat 14 albume de studio, care s-au vândut în peste 80 de milioane de copii pe plan mondial. Pe 2 martie 2010, Andrea Bocelli a fost recompensat cu o stea pe Walk of Fame din Los Angeles.

De-a lungul carierei sale, Andrea Bocelli a lansat mai multe single-uri de succes şi duete cu artişti precum Celine Dion, Giorgia, Marta Sánchez, Sarah Brightman, Judy Weiss, Helene Segara, Helena Hellwig, Christina Aguilera, Marco Borsato, Mary J. Blige, Gianna Nannini şi Laura Pausini.

Andrea Bocelli a cântat pentru trei preşedinţi ai Statelor Unite ale Americii, familii regale din toată lumea şi pentru Papa Ioan Paul al II-lea.

Tenorul are trei copii – Amos Bocelli, în vârstă de 23 de ani, și Matteo Bocelli, în vârstă de 20 de ani, din prima lui căsnicie, cu Enrica Cenzatti, și Virginia Bocelli, în vârstă de 6 ani, din mariajul lui cu Veronica Berti. Bocelli și Berti s-au căsătorit în anul 2014.

Cum arată Matteo Bocelli, fiul lui Andrea Bocelli. Este un model de succes și un tenor talentat

Andrea Bocelli este un părinte mândru. Fiul său, Matteo, îi moștenește talentul și visează să devină un tenor de succes, la fel ca tatăl său.

Nu doar că are o voce impresionantă, care amintește perfect de cea a tatălui său, dar Matteo Bocelli are tot ce-i trebuie pentru a deveni un adevărat sex-simbol. Cu trăsături mediteraneene perfecte și mereu cu zâmbetul pe buze, fiul mijlociu al celebrului tenor italian are șanse să devină la fel de faimos precum părintele său.

Tânărul în vârstă de 20 de ani este pasionat de modă și cochetează cu modellingul. Anul trecut, Matteo a devenit imaginea brandului Guess, pozând alături de Jennifer Lopez pentru campania de promovare a colecției toamnă-iarnă 2017/2018. Printre prietenii săi se numără staruri de talie internațională precum Bella Hadid, Camila Cabello sau Leonardo DiCaprio

Născut în 1997, Matteo Bocelli este cel mai mic dintre cei doi fii ai lui Andrea Bocelli din prima căsătorie, cu Enrica Cenzatti.

Deși a făcut deja primii pași în cariera de model, Matteo vrea să-i calce pe urme tatălui său. Acesta studiază Conservatorul „Luigi Boccherini” din orașul Lucca.

Matteo Bocelli și-a făcut deja debutul pe scene internaționale și a cântat la evenimente importante precum Celebrity Fight Night din 2016 și 2017, dar și la gala David Foster and Friends desfășurată în Statele Unite, la Washington.