Anamaria Vasile

Connect-R, mesaj frumos inainte sa anunte separarea: “Eu nu sunt un sot bun, Mihaela e impecabila”

Saptamana trecuta, Connect-R a scris un mesaj emotionant despre Misha, mama copilului lui, si… niciun cuvant nu prevestea vestea trista de astazi, cand a anuntat ca nu mai formeaza un cuplu de un an si aproape o luna.

Postarea emotionanta a facut-o Connect-R in urma cu cinci zile cand a facut publica o poza cu Misha. La un moment dat, el a scris intr-un comentariu facut la propriul mesaj: “Sa nu intelegeti gresit! Eu nu sunt un sot bun :)) Ba din contra! In schimb, Mihaela e impecabila”.

“Devine femeie atunci cand naste duh!! Atunci când da viata! Si, totusi multe fete nasc copii, dar nu devin mame!

Mama esti atunci cand reusesti sa-ti dai seama ca, copilul tau are nevoie de tine mai mult decat ai tu nevoie de tine. Mama inseamna sa ai timpanele pregatite pentru a suporta tipetele copilului tau, atunci cand urletul e singurul vocabular pe care copilul tau il cunoaște.

Mama înseamna sa renunți, bineinteles provizoriu, la cariera ta, la facultate, la iesirile in club, la tot felul de distractii de fetite!

Si sa stai seara sa-ti adormi copilul! Sa-i spui povesti ca sa aiba vise frumoase! Sa te poti trezi dimineața ca sa-i faci pachet pentru gradinița, sa stai sa-ti ingrijesti ingerasul cand e racit sau are otita!

Sa renunți la orgoliul tau in certurile cu sotul tau, doar pentru linistea copilului tau! Practic la finalul zilei, el, copilul tau, sa fie tot ce conteaza pentru tine! Nu e mama cea care da viata unui copil, ci, mai degraba, cea care-si da viata pentru copil!!

Multumesc, Misha pentru ca esti mama, pentru ca esti îngerul copilului nostru”, a scris Connect-R pe contul lui de Instagram.

În cuplul Connect-R -Misha s-a tot vorbit de divorţ în ultimul timp, ambii artişti explicând că au luat în calcul separarea de mai multe ori. În fapt, cântăreţii nu mai formează un cuplu de mai bine de un an. Soloistul este cel care nu a mai putut să trăiască în minciună şi a recunoscut că nu mai formează o pereche cu Misha din vara anului trecut.

Căsnicia lui Connect-R cu Misha s-a derulat pe repede înainte şi oricât de mult au vrut cei doi să rămână împreună de dragul fetiţei lor Maia, până la urmă au decis că este mai bine să o ia pe drumuri separate. La finele anului 2017, artistul recunoştea pentru prima dată că mariajul lui s-a zguduit din temelii şi că a fost la un pas de divorţ. Adevărul era că el şi Misha erau deja separaţi, iar marţi (14 august) a venit şi confirmarea oficială. Anunţul a fost făcut de Connect-R pe contului lui de Instagram.

„Nu obișnuiesc să împărtășesc lucruri atât de intime cu nimeni, dar nici să găsesc minciuni tot timpul nu pot. Sunt aproape doi ani de la divorţ, doi ani de când am hotărât să rămânem prietenii și părinții copilului nostru! Viață merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atât am avut de spus ! Rog pe toată lumea inclusiv presa să nu ne pună întrebări, mulțumim anticipat”, a notat cântăreţul.

Cu doar câteva zile în urmă, cântăreţul spunea despre el că nu este un soţ bun şi îi recunoştea meritele Mishei în creşterea şi educaţia copilului. Atunci toată lumea s-a gândit că artistul îi face o declaraţie emoţionantă de dragoste soţiei. În fapt, el se recunoştea învins şi îşi asuma vina pentru separare.

Connect-R şi Misha s-au căsătorit religios la 21 septemebrie 2014, fiind cununaţi de Pepe şi soţia lui Raluca.