Anamaria Vasile

Connect-R a facut anuntul divortului in urma cu putin timp: ‘Rog presa sa nu ne puna intrebari’

Toata lumea traia cu impresia ca indragitul cnataret Connect-R este un sot si un tata model! Stim despre el ca isi iubeste foarte mult fetita si nu rateaza nicio ocazie sa declare acest lucru public! Cantaretul a demonstrat acest lucru in nenumarate randuri. Recent, a imortalizat un moment in care isi rasfata printesa si o adormea pe picioare.

Pe numele sau, Stefan Mihalache, este un cunoscut solist din Romania si are multe contracte de imagine, de pe urma carora incaseaza sume destul de mari. Si-a inceput cariera la varsta de 8 ani, ca dansator, dar pe masura ce crestea si-a dat seama ca pasiunea sa este cantatul.

S-a apucat sa cante hip-hop pe la 15 ani, aceasta devenind una dintre cele mai mari pasiuni ale lui Connect-R. Este un artist foarte solicitat, insa isi face mereu timp pentru a ajunge acasa, la cea mica.

Connect-r si Misha traiesc o poveste de dragoste de multi ani, care a fost incununata cum se cuvine – cu venirea pe lume a fiicei lor, Maya, pe data de 25 ianuarie 2014. Insa abia a facut public faptul ca ei au divortat in urma cu un an.

A ales sa faca acest lucru pe contul sau personal de pe paginile de socializare si isi doreste foarte multa discretie in jurul acestui subiect:

“Nu obisnuiesc sa impartasesc lucruri atat de intime cu nimeni, dar nici sa gasesc minciuni tot timpul nu pot, 1 an si 3 saptamani i de cand am hotarat sa ramanem prietenii si parintii copilului nostru ! Viata merge mai departe pentru fiecare dintre noi ! Atat am avut de spus ! Rog pe toata lumea inclusiv presa sa nu ne puna intrebari, multumim anticipat.”

Misha și Connect-R au spus un “Da!” răspicat în fața ofițerului de stare civilă în vara anului 2013. La câteva luni distanță, cei doi și-au cunoscut prima fiică și de atunci s-a tot speculat că urmează și al doilea copil al cuplului, dar, deocamdată, nu s-a întâmplat asta. Din nefericire, se pare că mariajul lor nu stă pe roze.

“Aş fi ipocrită să spun acum că: «mamă, totul este roz, vai, noi ne iubim cel mai mult de pe planeta asta». S-a pus problema divorţului, pentru că suntem amândoi foarte orgolioşi. Atunci când ne certăm, din orgoliu, putem face diverse lucruri”, a mărturisit Misha, potrivit Spynews.ro.

Pe 25 ianuarie 2014, artista și soțul ei, Connect-R, au devenit părinți, iar viața lor s-a schimbat complet.

“Nu e vorba de distanţat, ci pur şi simplu, e vorba că mai e un nou membru al familiei, pe care trebuie să îl tratezi cu mai multă responsabilitate, cu mai multă atenţie, cu mai multă grijă”, a mai spus soția lui Connect-R.

După ce a devenit mămică, Misha a pus familia pe primul loc, iar cariera, pe doi. Recent, ea s-a tuns periuță, iar schimbarea de look o prinde foarte bine.

„Nu m-am lăsat de muzică. Am înregistrat deja două piese, trei chiar şi urmează să mă apuc şi eu de treabă. Nu m-am lăsat de muzică, în nici un caz. Cred că undeva, prin vară, o să mă apuc de treabă”, a declarat Misha.

Seara trecută, Connect-R a făcut o dezvăluire potrivit căreia urmează să lanseze videoclipul unui nou single. Judecând după faptul că anunțul a venit la o fotografie în care apare alături de Misha și fiica lor, Maya, nu este exclus ca cei doi soți să cânte împreună melodia. Poza de album a fost însoțită de mesajul: „@alexandrusimedru 🙏🏽mulțumim #vinovat#clip#curand!!”.

Misha, pe numele din buletin Mihaela Mihalache, e o artistă din România. Ea s-a căsătorit civil cu Connect-R pe 24 iulie 2013, iar în septembrie, 2014, ei și-au jurat credință și iubire în fața Lui Dumnezeu. Când şi-au unit destinele, el avea 31 de ani, iar ea, 22.

Naşii cuplului sunt Pepe şi Raluca. Ştefan Mihalache, pe numele de scenă Connect-R, s-a născut pe 9 iunie 1982, în București. El este un artist și actor de hip hop, dance și pop de etnie romă din România.

Cei doi artiști au devenit părinți pe 25 ianuarie 2014. Fiica lor poartă numele Maya.