Anamaria Vasile

Cornelia Catanga, primele declaraţii după ce a ajuns la spital: „Sunt la Terapie Intensivă”

Cornelia Catanga a făcut primele declaraţii după ce a suferit un stop cardio-respirator şi a ajuns la spital. De asemenea, miercuri dimineaţă a apărut informaţia că artista ar fi orbit în urma incidentului grav de duminică seară.

Cornelia Catanga susţine că se simte foarte bine acum, este în refacere. A povestit cum duminică i s-a făcut rău, însă a primit ajutor la timp şi a fost salvată.

„Starea mea e foarte bună acum, sunt la terapie intensivă. Mulţumesc lui Dumnezeu, sunt în mediu de refacere. Duminică, m-am simţit foarte prost şi spre norocul meu am fost îngrijită foarte bine de medicii de aici, de la Floreasca”, a spus cornelia Catanga pentru mediafax.ro.

De asemenea, Aurel Pădureanu a intrat în direct prin intervenţie telefonică la Antena 3 şi a dezvăluit că soţia lui se simte mult mai bine şi că vede ca înainte.

„Cornelia se simte mult mai bine. A apărut un zvon că ar fi orbit definitiv. Nu este adevărat. Nu a orbit definitiv. Şi-a mai revenit. A făcut un stop cardio-respirator şi i s-a pus un stent la inimă. Deocamdată, starea ei este bună. Ea vede şi cum vedea înainte Astăzi s-ar putea s-o ducă în salon, până acum a fost la Terapie Intensivă. Şi cred că o mai ţin vreo patru sau cinci zile”, a spus Aurel Pădureanu.