Anamaria Vasile

Coșmarul trăit de Fuego, în timpul unui concert: „De nervi, am rugat oamenii să-și aprindă telefoanele”

Unul dintre cei mai îndrăgiți artiști de la noi, Fuego, este renumit pentru calmul și răbdarea de care dă dovadă, aproape în orice moment. Însă, iată că are și el niște limite, care au fost atinse, culmea, chiar în timpul unui concert! Cântărețul a povestit care a fost unul dintre cele mai neplăcute momente ale carierei sale.

Fuego, pe numele adevărat Paul Surugiu, și-a amintit de un concert susținut pe scena mare a Palatului Național din Chișinău, acum șapte ani.

Momente de coșmar pentru Fuego
Mai exact, chair în timpul reprezentației mult așteptate de fani, Fuego s-a trezit cu o ditamai pana de curent, care a ținut nu mai puțin de trei sferturi de oră. Așadar, timp de aproximativ 45 de minute, Fuego a avut grijă să întrețină atmosferă și să le mențină atenția celor din public.

A întreținut atmosfera timp de 45 de minute
A vorbit cu fanii, a cântat împreună cu ei, fără niciun fel de apartură, evident, iar cum s-a terminat totul a explicat chiar el.

„Trebuia să țin oamenii până se remedia problema. Așa că am început să le vorbesc, iar ei au stat și m-au ascultat. Mioara Velicu, invitată specială în același concert, a venit din culise încălțată în adidași alături de mine și a început să zică bancuri. Iar eu, de nervi, am rugat oamenii să-și aprindă telefoane mobile. Spectatorii m-au ascultat și au luminat scena. Am cântat fără amplificare, iar ei au interpretat cântecele alături de mine. De asta îmi place de mor profesia de artist”, a povestit Fuego, pe rețelele de socializare.