Anamaria Vasile

O nouă lovitură în familia Ilenei Ciuculete. Cristi, fiul cel mic al artistei trece printr-o perioadă foarte grea și dureroasă

Pacea nu pare să se aşterne în viaţa fiului cel mic al Ilenei Ciuculete. După ce în urmă cu doi ani şi jumătate şi-a pierdut mama, iar apoi a început un adevărat război pe averea acesteia cu fostul ei soţ, Cornel Galeş, nici de această dată soarele nu pare să răsară în viaţa sa.

Fiul cel mic al Ilenei Ciuculete s-a despărţit de iubită
Cristi Sfetcu, băiatul cel mic al regretatei artiste de muzică populară, nu o duce deloc bine în viaţa personală. După ce a trăit o poveste de dragoste cu împăcări şi despărţiri alături de Claudia, ei bine, acum cei doi au decis să o ia pe drumuri separate. Din nou. Pentru că nu sunt la prima abatere.

Cristi şi Claudia s-au mai despărţit şi la începutul anului
Nu ar fi pentru prima dată când cei doi îşi spun adio, asta pentru că la începutul anului au decis să o ia pe alte drumuri. Nu pentru mult timp, însă, asta pentru că înainte de Paşte s-au împăcat. Claudia era cea care posta atunci o fotografie alături de fetiţa ei în care amândouă îi transmiteau dragostea lui Cristi.

Acum, cei doi s-au despărţit din nou, iar acest lucru o confirmă chiar fiul Ilenei Ciuculete care a postat pe Facebook că este singur. Cât va dura desprţirea celor doi vom vedea, mai ales că, aşa cum vă spuneam, nu este prima dată când se separă, astfel că am putea să ne aşteptăm la surprize şi chiar la marea reconciliere între ei.

Cristi şi fratele său, în război cu Cornel Galeş
Cristi şi fratele său mai mare sunt în război cu Cornel Galeş, după ce mama lor s-a stins din viaţă. Aceştia se luptă pe averea artistei şi fiecare dintre cele două părţi vrea să arate că ea este cea care merită mai mult să moştenească cele rămase în urma regretatei artiste.