Anamaria Vasile

Cu ce tip de persoane te potrivești în funcție de zodie!

Unii își caută și acum sufletul pereche, iar cei care l-au găsit, vor să fie convinși că vor rămâne împreună pentru toată viața. Iată ce ne spune horoscopul dragostei…

Berbecul de potrivește de minune cu Leul

Nu există Berbec care să nu-și dorească să aibă lângă el o persoană la fel de optimistă, curajoasă și determinată să-și asume riscuri. Potrivit horoscopului dragostei, aceste calități le au atât cei din Leu, cât și Săgetătorii, Gemenii și Vărsătorii.

În ceea ce îl privește pe Taur, cunoscut ca o persoană extrem de senzuală, dar și loială, care iubește romantismul, horoscopul iubirii spune că ar avea un partener perfect în Scorpion, Rac, Capricon, Fecioară sau Pești. Cu umorul lor ieșit din comun, Gemenii încearcă mereu să impresioneze. Ce le trebuie? O persoană cu care să se distreze iar cea mai potrivită ar fi un Săgetător, Leu, Balanță, Berbec sau Vărsător.

Racii au nevoie de oameni fascinanți

În ceea îi privește pe Raci, aceștia au nevoie de persoane fascinante care să se implice în relații, așa că nu le-ar strica o relație cu un Scorpion, Taur, Pești sau Fecioară. Nu se știe niciodată cum se înfiripă… marea iubire. Optimiștii zodiacului, Leii vor avea nevoie de cineva care să-I admire și să-I iubească, lucru pe care Gemenii, Balanțele, Săgetătorii și Berbecii știu să facă mai bine ca oricine.

Fecioarele vor căuta mereu pe cineva dedicat relației, dar și extrem de sofisticat, iar Scorpionii, Capricornii, Racii și Taurii le-ar fi pe plac. La rândul lor, Balanțele vor fi fericite dacă vor avea pe cineva care să fie inteligent, puternic dar să arate și bine. Gemenii, Vărsătorii, Săgetătorii și Leii s-ar înscrie bine în această categorie.

Scorpionii atrași de cei cu imaginație bogată

Puternici și curajoși, Scorpionii adoră să aibă un partener care îi provoacă, iar Peștii, Fecioarele, Capricornii și Racii pot iubi așa cum își doresc. Incredibil de fascinantă și incitanți sunt Săgetătorii cărora le place să-și trăiască viața la maxim.

Pot visa frumos și pot trăi o poveste minunată alături de un Leu, Vărsător Berbec sau Balanță. Cel mai hotărât din tot zodiacal, Capricornul e foarte pretențios când trebuie să-și aleagă un partener de viață. Dar dacă ai stil, îl poți cuceri. Partenerii perfecți ar putea fi Peștii, Taurii, Fecioarele sau Scorpionii. Dacă sunteți pregătiți pentru momente de neuitat, alegeți un Vărsător.

Cu cine se potrivește acesta? Cu Balanța, Berbecul, Gemenii și Săgetătorii. Extrem de sensibili și emotivi, Peștii avea un mariaj perfect alături de un Rac, Scorpion, Capricorn sau Taur.