Anamaria Vasile

Horoscop 7 septembrie 2018. Bani, iubire imposiblă şi noroc fantastic

Horoscop 7 septembrie 2018. O zi potrivită pentru tranzacții, iar pe frontul personal va exista o atmosferă calmă. Cu toate acestea, nu insistaţi dacă aveţi dubii.

Seara aduce posibilitatea întâlnirilor neașteptate și a noilor cunoștințe, care vor fi un semnal deosebit de important pentru toți cei care caută un potențial partener pe termen lung.

Horoscop 7 septembrie 2018 Berbec

Berbec va face o revizuire radicală a planurilor sale de viață. În cele din urmă, hotărâți să vă luați în seamă vocea interioară și să renunțați la anumite gânduri care nu se vor concretiza niciodată. Această schimbare nu vă va afecta prea tare, dar vă va da claritatea de a le lua din nou în calcul atunci când când sunteți gata să o faceţi. Odată ce veţi evita să face anumite greşeli, puteți începe reconstruirea vieţii sentimentale și a încrederii, care în cele din urmă vă deschide calea succesului.

Horoscop 7 septembrie 2018 Taur

Taurul va simţi astăzi o suferinţă interioară, generată de o problemă personală. Partenerul sau partenera de relaţie vă spune că totul s-a terminat între voi, ceea ce vă provoacă o tristeţe adâncă. Priveşte pozitiv această problemă, este mai bine aşa decât să trăieşti o iluzie. Nici această suprasolicitare emoțională nu vă face bine. Căutaţi resursele să treceţi cât mai repede peste această dezamăgire şi să vă regăsiţi echilibrul.

Horoscop 7 septembrie 2018 Gemeni

Gemenii vor renunţat astăzi la încrederea într-o persoană căreia i-aţi dezvăluit anumite secrete. Lucrurile pe care i le-aţi spus în mare taină au fost aflate şi de alte persoane, iar asta înseamnă că nu mai puteţi avea încredere în continuare. Este foarte indicat să vă aduceţi aminte ce anume i-aţi spus acestei persoane şi să încercaţi să anulaţi efectele, pentru că este foarte probabil ca cineva să se folosească de aceste informaţii pe care le deţineţi. Mai mare atenţie pe viitor cui vă destăinuiţi.

Horoscop 7 septembrie 2018 Rac

Astăzi, Racii vor fi foarte îndrăzneţi cu vorba, dar timizi cu fapta. Pentru a nu fi luaţi drept neserioşi, care nu fac decât să dea din gură, aceşti nativi trebuie să aibă grijă ce vorbesc. Vineri, Racii vor fi traversaţi de un val de pozitivism. Plus că poate fi o zi foarte bună pentru a merge la cumpărături. S-ar putea să primească o sumă de bani nesperată, aşa că o raită prin magazine e de bun augur. Printr-o coincidenţă, astăzi Racii se vor întâlni cu un vechi prieten, din vremea liceului.

Horoscop 7 septembrie 2018 Leu

Leii îşi vor petrece ziua muncind cu profesionalismul obişnuit. O conversație cu un bun prieten va provoca brusc suspiciuni de ambele părți. Astăzi, aceşti nativi trebuie să îşi tempereze reacţiile şi să încerce să tempereze tensiune acumulată. Încrederea va fi restabilită, iar ziua se va încheia într-un ton pozitiv.

Horoscop 7 septembrie 2018 Fecioară

Pentru Fecioare, ziua de vineri va fi una plină de surprize placute. La un moment dat, vor ajunge la concluzia că norocul le zâmbește, lucru cât se poate de real. Astrele îi sfătuieşte însă pe aceşti nativi să fie prudenţie în afaceri, în chestiuni de ordin financiar. În plus, astăzi nu este ziua pentru a merge într-o călătorie lungă, mai ales fără să se asigure că mașina este în stare bună de funcționare.

Horoscop 7 septembrie 2018 Balanţă

Balanţele vor avea, astăzi, o zi destul de dificilă din punct de vedere al stării emoţionale. Astrele arată că veţi simţi din plin greutăţile prietenilor care vă vor povesti necazurile prin care au trecut în ultima perioadă. Sunteţi suspicioşi şi veţi trage concluzii pripite în ceea ce priveşte motivele unor prieteni. Totul nu este decât în capul vostru. Nimeni nu vrea să vă facă rău. Atunci când veţi înţelege acest lucru, vă veţi simţi foarte bine. Până atunci, e mai bine să vă gândiţi cum reacţionaţi pentru că puteţi pierde nişte prieteni buni.

Horoscop 7 septembrie 2018 Scorpion

Scorpionii vor lua, astăzi, o decizie extrem de importantă pentru ei. Totuşi, trebuie să mai aşteptaţi să treacă două sau trei zile. Doar aşa vă veţi da seama că decizia pe care aţi luat-o este cea corectă. Spre seară, discutaţi cu cei dragi, iar dacă primiţi o invitaţie la cină, trebuie să o onoraţi. Trebuie doar să ţineţi cont de băuturile pe care le veţi servi. Vă aflaţi într-o perioadă în care aţi putea exagera.

Horoscop 7 septembrie 2018 Săgetător

Pe Săgetători îi aşteaptă o zi pozitivă în care vor avea parte de compania unor oameni interesanţi. Alături de aceştia aţi putea pleca chiar într-o excursie. Acest lucru vă va ridica moralul şi vă va oferi o zi de neuitat. Când vă întoarceţi acasă, nu vă apucaţi de curăţenie. Există un mare risc de plictiseală şi frustare, emoţii care vă vor întoarce în timp. În loc de curăţenie, astrele vă recomandă să vă relaxaţi şi să vă bucuraţi de viaţă.

Horoscop 7 septembrie 2018 Capricorn

Capricornul va simţi vineri o stare de letargie. Veți simți că nu aveți chef să faceţi nimic în această zi. Este vineri, sfârşit de săptămână, iar programul scurt vă îndeamnă la orice, numai la muncă nu. O surpriză vă așteaptă, totuși. O persoană iubită va veni să vă ofere o excursie interesantă sau o invitație la un eveniment distractiv. Încercaţi să nu ignoraţi obligaţiile profesionale şi să le îndepliniţi cu responsabilitate, altfel vor fi sigur probleme.

Horoscop 7 septembrie 2018 Vărsător

Vărsatorul este foarte plictisit astăzi şi va încerca să evite prezenţa in locuri publice zgomotoase. Veți dori să aveți o zi liniștită, pentru a reflecta încă o dată asupra viitorului dumneavoastră. Această izolare temporară va aduce un rezultat pozitiv. Aveți ocazia să vă examinați planurile și ideile, să trageți concluzii și să faceți schimbări importante în viața voastră.

Horoscop 7 septembrie 2018 Peşti

Peştii nu trebuie să sară astăzi de la o extrema la alta azi, starea lor se va schimba oricum pe tot parcursul zilei. O veste venită de departe te bucură foarte tare, însă problemele din viaţa personală te afectează puternic. Este foarte important să fii conştient că astăzi trebuie să-ţi controlezi sentimentele. Viaţa este foarte imprevizibilă şi nu ai cum să eviţi anumite evenimente care nu depind de tine. Abordează ziua cu calm şi caută claritatea în orice faci.