Anamaria Vasile

Cum arată astăzi fetele adoptate de Elena Cârstea

Elena Cârstea a primit cetățenia americană după 13 ani de așteptare și, așa cum a declarat chiar ea, a fost nevoie de verificări amănunțite și de… tone de documente. În ceea ce privește latura artistică a vieții sale, aceasta a trecut în plan secund, fosta artistă renunțând la muzică și fiind agent imobiliar.

Elena și-a anunțat prietenii virtuali și a postat și fotografii realizate în sediul Biroului de Emigrări. ”Azi am devenit cetăţean al Statelor Unite”, a scris artista pe Facebook. Procedura nu a fost deloc simplă, deşi artista este căsătorită cu un american. ”Mulţumesc Matthew Cruz (avocatul meu) pentru tonele de documente pe care le-ai făcut pentru mine în toţi aceşti ani”, a mai adăugat ea, pe reţelele sociale. Interpreta este stabilită peste Ocean din 2006. Ea s-a mărtitat, atunci, cu americanul Glenn Muttard. La scurt timp după oficializarea relaţiei, cântăreaţa şi-a luat cu ea şi fetele adoptive, Sanda şi Adriana.

Spre mândria Elenei Cârstea, mama lor adoptivă, Sanda și Adriana au îmbrățișat o carieră militară în Statele Unite ale Americii. Amândouă au terminat școli militare, iar acum se poate spune că sunt… militari cu acte în regulă ai armatei SUA. Sanda are 23 de ani și este membru al Gărzii Naționale, iar sora sa a terminat școala militară chiar anul trecut. ”Fata mea este militar cu acte în regulă de astăzi. Sunt tare mândră de ea”, a declarat Elena Cârstea.

Întâlnirea dintre Elena Cârstea și soțul ei a fost una absolut întâmplătoare. Însă relația, după cum spune ea, funcționează perfect.

„Eu şi Glenn ne-am cunoscut pe Internet, pe drum, pe traiectorie. Cu totul întâmplător. Şi, mai întâi, am vorbit mult online amândoi. Am vorbit o grămadă, dar el m-a invitat să merg acolo şi am zis: «Ok, hai că vin!», iar la al doilea drum pe care l-am făcut, el nu m-a mai lăsat să plec. A zis să rămân acolo. Şi m-a cerut de nevastă după o săptămână. Vorbesc serios! Iar eu am zis «Da», pentru că zâmbea foarte drăguţ. M-am îndrăgostit de gropiţele lui. E scump, e un om foarte-foarte în banca lui. Soţul meu e un om foarte drăguţ”, şi-a amintit binecunoscuta cântăreaţă, într-un emoţionant interviu pentru Revista Tango.