Anamaria Vasile

Cum arată fiica lui Tom Cruise? Actorul a abandonat-o de mai bine de șase ani

Are doi copii adoptați cu fosta soție, respectiv Nicole Kidman, și un singur copil biologic – o fetiță – provenită din mariajul cu Katie Holmes, de care a divorțat în 2012. Ei bine, dacă pe primii doi îi are sub aripa sa protectoare, pe singurul lui copil biologic l-a abandonat.

Au trecut mai bine de șase ani de când presa internațională nu l-a mai surprins pe Tom Cruise în prezența micuței Suri și pare-se tot atâția de când cei doi n-au mai vorbit. Deși e singurul lui copil biologic, Tom Cruise nici nu vrea să audă de ea. Și asta doar din cauza faptului că micuța Suri, astăzi în vârstă de 13 ani, nu face parte din cultul scientologiei.

După cum se știe, Tom Cruise este ”părintele” bisericii scientologice, un cult al celebrităților de la Hollywood, iar asta îl împiedică să aibă vreo relație cu vreo persoană care nu este adept. Fie ea și propria fiică. Așa se face că în toți acești ani, Suri a crescut privată de dragostea părintească. Singura care s-a dedicat trup și suflet micuței a fost mama sa, actrița Katie Holmes. Aceasta a divorțat de Tom Cruise tocmai din cauza acestui cult.

Loading...