Anamaria Vasile

O altfel de REGINĂ. Ce cool s-a îmbrăcat suverana Spaniei la o îndatorire regală

A fost prezentatoare de știri, însă a renunțat la cariera sa atunci când s-a îndrăgostit de moștenitorul tronului spaniol. La puțin timp după nuntă, Felipe a ajuns la tron, iar Letizia a devenit Regina Spaniei. De atunci au trecut cinci ani, timp în care a demonstrat că e una dintre cele mai stilate și prezentabile regine din lume.

Vorbim despre Regina Letizia a Spaniei, care demonstrează, cu fiecare apariție publică, că este o fashionistă convinsă. Fie că e vorba despre un eveniment la Palatul din Madrid, ori una peste hotare, suverana are mereu o garderobă ”in style” pregătită pentru ocazie. Recent, suverana a participat la o întâlnire oficială în Madrid, organizată pe tema studenților care pleacă să studieze în afara țării.

Pentru o asemenea ocazie, regina Letizia a purtat un outfit extrem de cool, compus dintr-o cămașă cu mâneci trei sferturi din satin bleumarin și o pereche de pantaloni palazzo, prevăzuți cu capse în lateral. Și-a completat look-ul cu un clutch asortat și o pereche de pantofi stilettos bleumarin. Un element inedit l-au constituit chiar pantofii, care par a fi copiați din garderoba lui Meghan Markle.

Loading...