Anamaria Vasile

Cum arată Kelly din ”Beverly Hills, 90210” în prezent? Actrița are o boală rară la inimă

Timp de zece ani i-a dat viață celebrei Kelly Taylor în serialul de succes ”Beverly Hills, 90201”, difuzat între 1990 și 2000, în America. Serialul prezenta viața unui grup de prieteni care locuia în Beverly Hills, și le urmărea evoluția din liceu până la maturitate. Jennie Garth juca unul dintre aceste personaje mult îndrăgite.

Astăzi, Jennie Garth are 47 de ani și, evident, timpul și-a spus cuvântul asupra evoluției sale fizice. Actrița are riduri, câteva kilograme în plus, dar e în continuare o femeie atractivă. Ea e căsătorită din iulie 2015 cu actorul David Abrams, pe care l-a cunoscut la un ”blind date”. Și-n ciuda faptului că, la un moment dat, cei doi au vrut să divorțeze, în februarie 2019 s-au afișat din nou ca un cuplu. Actrița are trei fete din primul mariaj, celor cu Peter Facinelli.

Cât despre problema ei de sănătate, Jennie Garth povestea în 2002 că are o malformație la inimă, care presupune ca o valvă să nu se închidă complet atunci când inima pompează sângele. O boală, care presupune monitorizarea ei tot restul vieții, și cu care a fost diagnosticată încă din 2009. Actrița recunoaște, însă, că e pregătită pentru ziua în care va fi nevoită să facă o operație pentru a corecta acest ”defect”.