Anamaria Vasile

Drama lui Brigitte Sfăt: „L-am găsit mort. Se uita spre tavan, a murit cu ochii deschişi“

Toți o cataloghează prin prisma evoluției sale mediatice din ultimii ani, însă puțini îi știu povestea de viață a lui Brigitte Sfăt. De exemplu, primul soț al femeii a murit în preajma Crăciunului, acum 17 ani, iar Brigitte a fost cea care l-a găsit fără suflare.

Primul soț al Brigittei a fost omul de afaceri Octavian Sfăt (38), care a decedat în 2002, lăsând-o văduvă la o vârstă fragedă, cu un copil de doar doi ani. Vorbind despre tragicul incident din viața ei, dar și despre c ear face dacă ar putea da timpul înapoi, Brigitte a mărturisit că ar face orice să-l salveze pe soțul ei.

”M-aş întoarce la vârsta de 25 de ani, în secunda în care primul meu soţ a făcut stop cardio-respirator… Am vorbit cu el, am plecat să îi dau să mănânce fiului meu şi l-am dus în camera lui. Cam în 45 de minute, când m-am întors, l-am găsit mort. Se uita înspre tavan, a murit cu ochii deschişi. Am chemat salvarea, am încercat să îi fac respiraţie gură la gură… Era deja mort şi întotdeauna m-am gândit că, dacă nu m-aş fi dus în camera fiului meu şi eram lângă el, l-aş fi salvat“, a spus Brigitte Sfăt.

Vedeta TV a povestit și că primul ei mariaj a fost destul de fericit. ”Am fost fericită, cu el… am iubit şi am fost iubită…. poate nu am ştiut să arăt…destul. De atunci, am fost lovită, şi m-am ridicat! Din nou lovită. Dar nu mi se potriveşte mie poziţia căzut la pământ. Pe cât el m-a respectat de mult, pe atât de mult am cunoscut apoi umilinţa. Dar am învăţat să ţin fruntea sus. Să lupt. Pentru el. Fiul meu. Copiii mei”.