Anamaria Vasile

Cum arata nepoatele Anastasiei Lazariuc. Fetele sunt de o frumusete rapitoare

Ileana Lazariuc este una dintre cele mai frumoase femei din Romania, alaturi de mama ei, Anastasia, care la 66 de ani arata ca la 30. Insa, ele nu sunt singurele femei frumoase din familie. Nepoatele celebrei artiste sunt copii fidele ale acesteia.

Frumusetea  pare sa fie cuvantul cheie in familia Anastasiei Lazariuc. Nu doar fiica ei, Ileana, i-a mostenit trasaturile superbe si fine, ci si nepoatele ei, fetele baiatului ei Andrei.

Andrei Lazariuc s-a casatorit la varsta de 18 ani cu o rusoaica si, in prezent, locuieste cu intreaga familie la Bucuresti, ei avand impreuna doua fete, Beatrice si Anastasia (Nasti), care sunt de o frumusete rapitoare.

Beatrice  si Anastasia par, mai degraba, surorile Ilenei Lazariuc, semanand perfect cu ea. Mai mult, cele doua au siluete de invidiat si sunt passionate, ca si matusa lor, de moda. In timp ce Anastasia, sora mai mica pozeaza, ca model pe retelele de socializare si e pasionata de pictura si machiaj, Beatrice este designer si are deja propria colectie de haine, Beatrice Lazariuc.  Hainele ei sunt deja imbracate de artiste celebre de la noi.

„Am un atelier de creatie. Bunica mi-a cumparat prima masina de cusut. Ea m-a sustinut intotdeauana, nu mi-a spus sa fac asta sau asta sau muzica”, a marturisit Beatrice intr-un interviu la „Vorbeste lumea”.

Recent, sotia lui Tiriac Jr. s-a laudat cu nepoata sa pe contul ei de Instagram, unde a publicat o imagine cu Anastasia, care s-a transformat intr-o femeie superba, multi crezand ca este fiica Ilenei. Nasti pozeaza cateodata alaturi de sora ei si, oamenii cu greu reusesc sa le deosebeasca, chiar daca intre ele este o diferenta de sase ani.

Ileana Lazariuc, fiica artistei, are doi copii cu Ion Alexandru Tiriac, fiul magnatului roman Ion Tiriac: Alexandru (10 ani ) si Nicholas Noah (8 ani si jumatate).