Anamaria Vasile

Roxana de la Puterea Dragostei o laudă pe Anamaria Prodan după ce l-a lovit pe Dan Alexa: „I-a dat-o foarte bine”

Roxana de la Puterea Dragostei a urmărit clipul în care Anamaria Prodan îl lovește în față pe Dan Alexa. Concurenta laudă gestul făcut de sexy-impresara și, mai mult de atât, așa a procedat și ea la un moment dat.

Acum aproximativ o săptămână, după un meci, Anamaria Prodan a fost surprinsă în timp ce îl lovea în față pe antrenorul Dan Alexa. A fost îndelung timp dezbătut acest subiect și iată că a ajuns și la urechile Roxanei de la Puterea Dragostei.

‘Eu le am cu astea…Nu știu ce s-a întâmplat, exact, acolo , dar a dat-o bine… A dat-o foarte bine… Eu o dădeam puțin mai tare, dar, totuși, s-a descurcat destul de bine și parcă, nu știu bine, dar s-a descurcat destul de bine, cu băieții… Mi-a plăcut. Am lovit și eu cu palma. Dar eu îmi dau cu cremă înainte și… știi cum se lipește??? Cu pumnul nu prea, dar cu palma…Picioare…’, a spus Roxana pentru Wowbiz.ro.

‘Am lovit pentru că am fost foarte provocată, am încercat să mă abțin până am explodat. Lumea observă că sunt o persoană vulcanică, că mă aprind destul de repede, dar mă lovește acolo… Lumea încearcă să mă provoace, iar, automat, se ajunge și la treaba asta. Eu încerc să mă abțin, să nu stau acolo, dar…nu am cum. Dacă mi-o iau și eu… dar oricum dau’, a mai adăugat Roxana de la ‘Puterea Dragostei’.

Motivul pentru care Anamaria Prodan l-a lovit cu pumnul în față pe Dan Alexa. Impresara își asumă greșeala

Chiar după ce Simona Halep a devenit regina la Wimbledon, Anamaria Prodan a comis-o chiar în fața jurnaliștilor, a camerei de filmat, iar imaginile au devenit virale. Ea și Dan Alexa au fost surprinși discutând după meci.  Anamaria Prodan ar fi răbufnit în momentul în care a observat că Dan Alexa era așteptat de o altă femeie, scrie  TV Telekom Sport. Impresara l-a lovit cu pumnul în față pe antrenor, notează aceeași sursă, apoi cearta a continuat în vestiare.

Dan Alexa era însoțit de o domnișoară brunetă. Conform Libertatea, Andrada l-a așteptat pe antrenor cât timp acesta se certa cu Anamaria. Cei doi sunt împreună de mai mult timp, iar Andrada a văzut meciul din tribună. La finalul partidei, Dan și Andrada s-au reîntâlnit la ieșirea din stadionul de la Giurgiu și au plecat împreună. De partea cealaltă, Anamaria Prodan a plecat cu limuzina.

Foto: Facebook