Anamaria Vasile

Cum arată prima-doamnă a Franței în costum de baie? Are 66 de ani, dar se ține bine

Când soțul ei a fost ales președintele Franței, Brigitte Macron a ajuns subiect de discuție național. Toți aveau o părere despre tinerețea de mult apusă ori despre diferența prea mare de vârstă între ea și soțul ei. Totuși, în toți acești ani în care Emmanuel a stat în funcție, cetățenii au învățat s-o aprecieze pe Brigitte.

Mult școlită peste toate fostele prime-doamne ale Franței, Brigitte a reușit să cucerească masa de oameni. Cu diplomație și multă implicare, soția lui Emmanuel a dovedit că nu este deloc ”ornamentală” și că are un cuvânt important de spus chiar și când vine vorba despre probleme importante în stat.

Ba mai mult, oamenii au învățat să fie mai toleranți și vizavi de vârsta lui Brigitte și aspectul ei. Iar fotografiile surprinse de un paparazzo la plajă, acum doi ani, nu dovedesc decât că prima-doamnă este în formă și că arată la fel de bine ca orice altă femeie care se îngrijește. De fapt, nici nu-și arată cei 66 de ani. Cu un costum întreg de baie, silueta lui Brigitte e una ca trasă prin inel. Nu vi se pare?