Anamaria Vasile

Kate Middleton a apelat la intervenții estetice? Ridurile au dispărut ca prin minune, de pe o zi pe alta!

Are 37 de ani și trei copii mici și agili în jurul ei, iar asta se resimte pe chipul lui Kate. În ultimele luni, tot mai mulți simpatizanți regali au sesizat apariția ridurilor adânci de pe fruntea Ducesei de Cambridge. Și chiar când toată lumea se obișnuia cu ideea că și Kate poate îmbătrâni, ridurile au dispărut ca prin minune.

La cel mai recent eveniment de familie, respectiv Royal Ascot, Kate a părut mai senină ca oricând, fără pic de riduri pe chipul său. Mulți s-au întrebat atunci dacă nu cumva Ducesa de Cambridge a apelat la vreo intervenție estetică la acest capitol.

Ei bine, nimeni nu poate ști cu siguranță care e adevărul, cert e că Ducesa arată mai odihnită și tânără ca întotdeauna. Unii spun totuși că soția lui Will folosește o ”cremă-minune”, care costă doar 49 de lire sterline, și care dizolvă ridurile.

Produsul se numește ”Biotulin” și  are ca scop fix dizolvarea ridurilor, având ca efect ”înghețarea mușchilor feții”. Și, dacă e să ne uităm la ultimele fotografii cu Kate, aceasta pare destul de ”încremenită”. Aceasta pare veșnic uimită, având sprâncenele foarte ridicate. Deci, să fie acesta secretul lui Kate?