Anamaria Vasile

Cum arată și ce face iubita vloggerului Selly? Smaranda este la liceu și deja pozează provocator pentru fanii de pe Instagram

Vloggerii sunt, în general, tineri care au ales să-și filmeze viața iar asta face ca ei să nu aibă foarte multe secrete. Este și cazul lui Selly (18 ani), care nu a făcut foarte multe pentru a-și ascunde iubita de ochii lumii. E adevărat, nici nu s-a afișat foarte des cu ea.

În cazul lui Selly, acesta a ales să-și țină ascunsă iubita, în condițiile în care și aceasta este o mică vedetă a online-ului. Smaranda Știrbu este o puștoaică de liceu, cu peste 115.000 urmăritori pe Instagram. Deși e mai tânără decât iubitul ei, Smaranda și expune și ea viața fanilor care o urmăresc pas cu pas. Smaranda a postat pe contul ei imagini în care se sărută cu Selly într-o piscină dar și din vacanțe în zone exotice din lume.

Cum era de așteptat, au apărut și ”haterii”, iar iubita lui Selly stă destul de ”bine” din acest punct de vedere. Nu puțini sunt cei care îi transmit că Selly ar trebui să-și găsească o altă iubită sau care o compară cu fosta mare iubire a liderului trupei 5Gang.

Fanii o regretă pe Magda, fosta iubită a lui Selly

Cine este fosta iubită a lui Selly? Este Magda, toți fanii știu asta… Cei doi s-au despărțit de aproape 3 ani, iar Selly a explicat într-un vlog că relația devenise una bazată pe prea multă posesivitate. Iar la data la care Selly s-a despărțit de Magda, acesta avea doar 15 ani… Evident, Magda are și ea un canal de Youtube sub numele de Magdyz și este urmărită de peste 320.000 abonați.