Anamaria Vasile

Ioana Ginghina a recunoscut adevaratul motiv al divortului de Papadopol: ‹‹Alex a venit la mine intr-o zi si mi-a zis ca…›› Imediat, a bagat divort

Ioana Ginghina si Alex Papadopol au semnat joi, 20 iunie, actele de divort, pe cale amiabila, la notar. Cei doi s-au reintalnit dupa doua luni in care nu s-au mai vazut, au discutat civilizat si au semnat actele, iar acum, oficial, nu mai sunt casatoriti. Vedeta a vorbit despre relatia ei si problemele care au dus la despartirea definitiva.

Actrita a marturisit ca fostul ei sot i-a marturisit ca nu mai este fericit, discutiile si certurile existand de un an. „El a lansat ideea de divort, eu nu mi-am dorit aceasta despartire. Ar fi fost bine sa fie asa sa vina sa-mi zica din prima: draga mea, divortez. Noi aveam discutii de un an zile. Au inceput discutii, certuri din nimic, din pamant, din iarba verde.

El zice la un moment dat: «Nu mai sunt fericit!». Dintr-o data mi-a zis ca el nu mai e fericit. Pai de ce, draga? Hai, draga…. Nu, daca era o alta femeie mi-as fi revenit mult mai greu. Iti dadea la orgoliu. A fost rutina, cred. Asta a fost”, a declarat Ioana Ginghina pentru Click.ro.