Anamaria Vasile

Cum arată soția lui Cătălin Moroșanu? Sunt împreună de 17 ani și au împreună o fetiță de 8 ani

Cătălin Moroșanu este un soț exemplar. Sportivul și soția lui, Georgiana, formează un cuplu de 17 ani. Ce frumoasă este soția lui Cătălin Moroșanu!

Cătălin Moroșanu ocupă acum postul de fermier-șef în show-ul „Ferma”, de la Pro TV. Georgiana i-a dăruit sportivului o fetiță și îl susține în tot ceea ce face. Recent, Cătălin a făcut dezăluiri despre relația lor.

„Avem 17 ani de relație. Vă dați seama? O viață de om. Avem o fetiță de 8 ani. A făcut multe pentru mine, este un echilibru în viața mea și m-a iertat de multe ori. Este o femeie minunată, nu aș renunța niciodată la ea”, le-a mărturisit Moroșanu colegilor din Ferma.

Când ți-am povestit despre visul meu, ai fost alături de mine din prima clipă. Când nu aveam nimic, tu aveai grijă să fiu pe drumul bun. Când mă întorceam obosit de la antrenamente, erai alături de mine.

Când pierdeam un meci, tu îmi bandajai rănile. Indiferent de timp și timpuri, ai fost în dreapta mea. Mi-ai dăruit o comoară, pe Natalis, și m-ai susținut în fiecare secundă. Acum, când am totul, eu sunt în continuare fericit că te am pe tine. Te iubesc!”, a scris Moroșanu