Anamaria Vasile

TEST: Triunghiul pe care îl alegi va dezvălui adevărul despre tine

Poate părea incredibil, dar până și o alegere aparent la fel de simplă ca un triunghi poate scoate la iveală informații interesante despre tine. Cei de la Brightside au făcut un test fix în acest temei, care te va ajuta să afli adevăruri interesante despre cine ești.

Triunghiul #1: Dacă ai ales acest triunghi, înseamnă că cea mai mare calitate a ta este ambiția. Adevărul este că poți fi o persoană prea perfecționistă, atașată mai mult decât trebuie de reguli.

Triunghiul #2: Ești un om autentic și sincer. Pentru tine, adevărul este… adevărul. Este important să fii sincer și să primești sinceritate.

Triunghiul #3: Gândirea logică și rațiunea îți dictează viața. Adevărul este că fiecare mică alegere a ta este plănuită de dinainte, în detaliu.

Triunghiul #4: Deții foarte multă pasiune. Nu lași nimic să intervină între tine și țelurile tale. Din păcate, sunt mulți care se sperie de intesitatea ta.

Triunghiul #5: Ești o persoană extrovertită, în jurul căreia gravitează alți oameni. Pentru tine, cele mai importante lucruri sunt familia și prietenii.