Anamaria Vasile

Cum aude clopotelul de iesire acest copil fuge imediat de la scoala

O mama este cu siguranta cea mai minunata si deosebita persoana din vietile noastre, insa tu esti cea mai, pentru ca esti a mea…mama mea, e mama mea.

Te iubesc enorm pentru ca stii sa-mi fii de toate, pentru ca nu-mi esti doar mama imi esti al 2lea EU. Esti si prietena mea cea mai buna.

Nu mi-e teama sa-mi deschid sufletul in fata ta, nu mi-e teama sa-mi recunosc greselile, infrangerile, nu mi-e teama sa ma dezvalui in fata ta pentru ca stiu ca imi dai credit in orice situatie, chiar si atunci cand nu esti foarte mandra de mine. Stiu ca ma incurajezi, stiu ca ai incredere in mine ca pot, ca pot orice.

Aceasta incredere m-a facut un om puternic pentru ca uneori era greu de dus. Imi era teama sa nu te dezamagesc…

Te iubesc pentru ca avand-o deja pe sora mea, cunoscand durerile nasterii, ai dorit sa ma ai si pe mine. A fost un act de mare curaj. Si a fost si sarcina mai complicata, si as fi putut sa raman fara tine, si sa raman doar cu amintirea batailor inimii sale, pe care le-am cunoscut dezvoltandu-ma in interiorul tau.

Dar Dumnezeu a vrut sa fie bine pentru amandoua, si te-a tinut alaturi de mine, si sper sa te tina ani multi, pentru ca si dupa 30 de ani, voi dori sa vin la mami, sa dorm o noapte cu ea ca atunci cand eram mica. Indiferent cati ani voi avea, in bratele tale sunt aceeasi fetita alintata, si tu esti mami, fie ce-o fi.

Te iubesc pentru cat de puternica stii sa fii, te iubesc pentru educatia pe care mi-ai oferit-o, te iubesc pentru familia pe care o avem, te iubesc pentru ca am crescut sanatos intr-o familie decenta, cu principii. Nu stiu cum imi pot exprima in cuvinte dragostea pentru tine, pentru tati, pentru surioara mea, stiu doar ca imi doresc ca atunci cand voi avea copiii mei, imi doresc sa ma iubeasca asa cum va iubesc eu pe voi; daca va fi asa, voi fi cea mai fericita si implinita mama si femeie.

Acasa e unde e mami, si acasa e locul unde ma simt in siguranta si locul unde imi reincarc bateriile, acasa e colivia mea de aur, unde nimic nu ma atinge, acasa e locul unde nu am griji…

Nu vreau sa fac parte din acei oameni care realizeaza importanta mamei, dupa ce aceasta inceteaza sa mai faca parte dintre cei vii.
Mie-mi place sa te sun si de 10 ori pe zi, sa te sufoc cu te iubesc, sa te imbratisez, sa te strang in brate cat pot eu de tare, sa-ti arat oricand cat de mult te iubesc, pentru ca regretele nu-si au rostul si nu incalzesc pe nimeni.

Nu vreau sa ajung sa regret ca nu ti-am aratat cat de mult apreciez ca esti mama mea, vreau sa te simti implinita ca mama, sa simti ca te iubesc din tot sufletul meu. Vreau sa-ti ofer flori ori de cate ori pot, mesaje frumoase….asta voi face toata viata mea…

Garcia Marquez spunea astfel: Intotdeauna exista ziua de maine si viata ne da de fiecare data alta oportunitate pentru a face lucrurile bine, dar daca cumva gresesc si ziua de azi este tot ce ne ramane, mi-ar face placere sa-ti spun cat te iubesc, ca niciodata te voi uita.

Pentru noi toti familia inseamna cel mai de pret lucru pe care il avem si am face orice numai sa ii stim pe cei dragi noua in siguranta si ca sunt bine, nu mai conteaza ca trebuie sa noi sa ne sacrificam pentru acest lucru.

Copilul din scurt metrajul postat mai jos este un adevarat erou si dovedeste asta in fiecare zi a vietii sale. Acesta fuge de la scoala imediat cum aude soneria de iesire si nu o face pentru a merge sa se joace ci pentru a merge la munca.

El se duce in fiecare zi sa isi ajute mama care face curat pe strazile orasului in care locuiesc.

Desi ca orice copil si-ar dori sa mearga sa se joace el totusi sta alatuir de mama lui si o ajuta cu multa bucurie in toate treburile pe care le are. Acest copil este un adevarat erou si merita tot respectul nostru.