Anamaria Vasile

Cum este zodia Berbec în dragoste – fidelă și pasională. Compatibilități și alte aspecte

Oamenii născuți sub semnul zodiei Berbec sunt foarte direcți, așa că, dacă te plac, cel mai probabil ți-o vor spune sau ți-o vor arăta. Dacă sunt misterioși sau se poartă ciudat, atunci este un semn pentru dezvoltarea relației. Știu cine sunt și să se poartă ca atare, dar, uneori, au nevoie de timp pentru a recunoaște ce simt cu adevărat.

Indiferent de vârstă sau gen, există un mod infailibil de a realiza cum iubește un nativ în Berbec: vor începe o ceartă, nu o ceartă fizică, dar un joculeț de cuvinte prin care să flirteze și să te pună la încercare. Ares era zeul Războiului în vremurile antice, așa că, cel mai tare, își dorește un partener de luptă.

Vor să aibă pe cine să se bazeze, să știe că cineva este acolo pentru ei, chiar dacă vor comenta, vor căuta ceartă și vor face glume răutăcioase la adresa lor. Unoeri este greu să ții pasul cu ei, dar merită.

În dragoste, nativii în Berbec sunt persoane intime. Nu simte niciodată că primește prea multă atenție sau nevoia de spațiu. Dacă pui un nativ pe primul loc, vei primi același lucru. Totuși, această zodie este una dintre cele mai independete dintre semnele zodiacului, nu suportă să se simtă sufocat sau controlat. Iubesc atenția și vor să își împărtășească intimitățile cu cineva în care să aibă încredere.

Nativii sunt atrași de celelalte zodii de foc (Leu și Săgetător). Atunci când vine vorba de relații, aceștia sunt pasionați, drăgăstoși și, uneori, egoiști. Dacă egoul nu le stă în cale, Berbecii și Leii se vor adora complet. O pereche între un Berbec și un Săgetător este aproape perfectă, reușind împreună să își atingă scopurile. Berbecii sunt inspirați de curentele insiprante ale semnelelor de aer (Balanță, Vărsător, Gemeni).

Bărbații sunt conduși de Marte, de unde le vine și nevoia de a se simți foarte masculini și viguroși. Atunci cînd vine vorba de sufletul pereche, bărbații vor să aibă mereu dreptate într-un argument. În mod similar, femeilor le place să își asume riscuri, sunt atrase pe oameni puternici, de lideri, și caută parteneri care să le scoată la suprafață feminitatea.

Dacă scoți un Berbec la întâlnire, asigură-te că nu ești plictisitor. Nativii iubesc provocările și sunt incitați de tot ce ține de nou.

Atunci când li se spune că sunt iubiți, nativii reacționează la extrem. Își pun iubirea pe un piedestal și, asemenea tuturor lucrurilor din viața lor, se angajează în relație cu pasiune. Iubesc cu putere, foarte tare și rapid: de fiecare dată când le trimiți un mesaj, inima lor bate cu putere. Atunci când le spui că îi iubești, recunosc că tu ești Soarele, Luna și cerul lor – și tot ce mai există pe lângă.

Se îndrăgostesc cu pasiune, își pun toată energia în a face persoana de lângă ei să se simtă adorată, dar sub această atitudine romantică zace un temperament aprig care caută ceartă într-un moment și promite dragoste eternă în următorul moment.

Au nevoie de încurajare permanentă pentru a se concentra pe activitățile productive, dar trebuie să găsească singuri soluții atunci când au probleme.