Anamaria Vasile

Horoscop zilnic MIERCURI 27 IUNIE 2018. Zi exploziva, Soarele opus cu Saturn!

Horoscop zilnic. Iata horoscopul zilei de MIERCURI 27 iunie 2018 pentru fiecare zodie. Dupa ce Marte a intrat ieri in miscare retrograd, iata ca acum Soarele este in opozitie cu Saturn, pavandu-ne calea catre Luna plina in Capricorn de joi.

Cu toata energia grea pe care o avem pe umeri din pricina lui Marte retrograd, iata ca multe se intampla in horoscopul zilnic. Combinatia Soare-Saturn ne aduce cu picioarele pe pamant din punct de vedere realitate, sa vedem unde ne aflam cu adevarat.

Soarele-Saturn solicita neaparat rezultate. Ne cere sa ne confruntam cu realitatea si sa ne asumam propriile probleme. Insista sa ne recunoastem greselile si sa ne asumam responsabilitatile. Aceasta verificare a realitatii este mare din pricina Lunii pline in Capricorn de a doua zi si a tot ce aduce ea.

Citeste totul despre cum iti merge sub Luna plina in Capricorn de joi!

Iata Horoscopul saptamanal 25 iunie – 1 iulie aici!

Iata cum stai azi MIERCURI 27 iunie 2018 din punct de vedere al influentelor astrale:

Horoscop zilnic BERBEC (21 martie – 20 aprilie)
Dificultatile si tensiunile pe care le experimentezi te mentin cu picioarele pe pamant. Esti predispus sa sari la beregata altora, deci incearca sa te mentii calm, inghite-ti vorbele de furie si afiseaza un chip curajos la inaintare.

Horoscop zilnic TAUR (21 aprilie – 21 mai)
Haosul si dezordinea par a domina totul in jur si asta este enervant. Nu ai putut sa ii judeci pe altii corect sau nu ai putut lua o decizie corecta. Incearca sa gasesti timp sa te regrupezi si sa iti clarifici mintea. Asta te va ajuta sa vii cu o oarecare razbunare si sa iti pui treburile in ordine.

Horoscop zilnic GEMENI (22 mai – 21 iunie)
Este o zi potrivita sa ai cu tine insuti un dialog si sa te clarifici unde te afli pe multe subiecte de viata, atat pe plan emotional cat si practic. Rutina zilnica se va potoli putin si asta te ajuta sa te relaxezi. Fa-ti timp pentru tine si rezolva-ti si nevoile si dorintele. Focuseaza-te pe sanatate si ai grija de cum arati. Fa tot ce poti sa iti cresti starea de spirit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.