Anamaria Vasile

Cum îţi dai seama că e pregătit să fie tătic în funcţie de zodie

. BERBEC

Taţii BERBECI îşi vor îndruma copii spre lucruri în care să exceleze, vor fi cei mai aprigi susţinători ai lor, dar în acelaşi timp cei mai aspri critici. În acelaşi timp răbdarea nu este unul din punctele lor forte, totuşi când este vorba de copii, fac eforturi ca să ţină pasul cu ei.

2. TAUR

Trăsătura caracteristică a TAURULUI este răbdarea. O altă caracteristică a tatălui TAUR este încăpăţânarea, dar în sens bun, adică de statornicie în familie.

3. GEMENI

Un tată GEAMĂN este un tot unitar de trăsături contradictorii. Dacă pe moment sunt deschişi la orice, liniştiţi şi uşor de manevrat, în clipa următoare ei pot fi diametral opuşi.

4. RAC

Tatăl RAC este poate cel mai bun tip de tată din tot zodiacul. Cea mai de preţ calitate a tatălui RAC este aceea de a fii foarte darnic. Fiind şi unul dintre cele mai iubitoare semne zodiacale, tatăl RAC va fi foarte ataşat de copiii lui, se va bucura alături de ei, îi va sprijini constant.

5. LEU

Un tată LEU va da importanţă majoră educaţiei copiilor, dar asta nu-i va împiedica să se joace cu ei, să acorde aceeaşi importanţă distracţiei alături de ei, şi asta poate şi pentru ca să se mai simtă şi ei copii.

6. FECIOARĂ

Tatăl FECIOARĂ este adesea faţă de copii lui serios şi ferm, care nu va accepta uşor scuze de la ei. Această stricteţe poate fi un defect al tatălui FECIOARĂ, ce-l va face să nu ţină cont de faptul că cei mici cresc, şi implicit se vor corecta singuri.

7. BALANŢĂ

Un tată BALANŢĂ va fi mereu corect cu toţi copiii lui, indiferent că are unul sau mai mulţi copii. Nu va favoriza pe unul în detrimentul celuilalt. Mereu va găsi un echilibru, în educarea, dar şi în creşterea lor.

8. SCORPION

Tatăl SCORPION este un tată care se implică foarte mult în creşterea şi educarea copiilor lui. Atât de mult, încât adesea nu mai lasă loc de intimitate. Şi asta ar putea fi un lucru deranjant.

9. SĂGETĂTOR

Tatăl SĂGETĂTOR este adesea aventuros, dar mai ales iubitor de distracţie, ce poate fi un dezavantaj în creşterea şi educarea copiilor, deoarece ei au nevoie de un exemplu de urmat şi de stabilitate.

10. CAPRICORN

Tatăl CAPRICORN este un tată pe care te poţi baza mereu şi foarte iubitor. El îşi va educa copii după aceleaşi principii morale după care a fost crescut de părinţii lui.

11. VĂRSĂTOR

Tatăl VĂRSĂTOR îşi educă copii după propriile reguli. Spontan în luarea deciziilor, mereu în mişcare, tatăl VĂRSĂTOR va avea de pierdut dacă familia sa este obişnuită cu rutina şi va devaloriza ordinea în detrimentul spontaneităţii.

12. PEŞTI

Tatăl PEŞTE este plin de compasiune şi generos. Artist prin excelenţă, foarte preocupat de mai multe lucruri într-un timp scurt, nu reuşeşte să fie de acord cu cel care se concentrează pe un anume aspect, şi poate intra în conflict cu copii pe acest aspect.