Anamaria Vasile

Cum îți poți prepara în casa APĂ DE GURĂ! Te scapă de toate problemele, iar respirația va fi mult mai proaspătă

Chiar dacă ți se pare că nu există nicio legătură, totuși din cauza sănătății proaste a dinților poți să dezvolți și alte afecțiuni ale altor organe.

Este foarte importantă să nu ajungi în cabinetul unui medic stomatolog nici măcar pentru o banală durere de dinte.

Și chiar tu ești cel care îți poți proteja dinții în cel mai bun mod.

Așa că dacă vrei să fii sănătos în întregime, trebuie să ai grijă foarte mult de dinții tăi în primul rând. Respectă sfatul medicilor și spală-te de două ori pe dinți cu multă atenție.

Și grija ta nu trebuie să se oprească aici. Apa de gură trebuie să fie la fel de importantă. Datorită ei vei scăpa de tartru și de placa bacteriană. În același timp vor dispărea bacteriile de pe dantura ta.

Te vei bucura pe lângă toate și de o respirație foarte proaspătă. Vestea bună ete că îți poți pregăti și tu acasă apă de gură. Avantajele utilizării ei sunt foarte importante: este foarte ieftină, știi cu siguranță ce anume conține aceasta, nu vei avea nevoie de substanțe periculoase, care îți pot afectta întreaga sănătate în mod negativ.

Ingredientul de bază al apei de gură pregătită în condiții de casă este bicarbonatul de sodiu.

Este cel mai important aliat pentru o sănătate orală perfectă. Îți albește dinții și în același timp îți omoară bacteriile.

Rețeta prin care poți să o obții este una foate simplă și o poți face într-un timp foarte scurt.

Vei avea nevoie de o lingură de bicarbonat de sodiu, de jumătate de linguriță de sare, de jumătate de cană de apă oxigenată, de o cană cu apă rece, și de jumătate de cană cu apă caldă.

În plus vei avea nevoie și de o periuță de dinți și de o scobitoare. Pentru început amestecă sarea cu bicarbonatul. Pune peria de dinți în apa călduță, pune amestecul obținut pe periuță și freacă ușor dinții.

Scuipă conținutul din gură și mai repetă de alte două ori acest procedeu pentru două minute. După aceea amestecă apa oxigenată cu apa caldă, și clătește-ți gura pentru un minut. Cu ajutorul scobitorii va trebui să scapi de tartru.

Această procedură trebuie repetată de două ori în ficare săptămână până când vei putea să vezi rezultatele, care nu vor întârzia să apară și care vor fi cu siguanță peste așteptările tale.