Anamaria Vasile

Un singur exercițiu va elimina grăsimea de pe burtă și picioare

Schimbă-ți corpul în doar 30 de zile!

În special femeile își doresc să aibă un corp de invidiat. Dar acest lucru îi interesează și pe bărbați într-o anumită măsură.

Unii își permit să meargă la săli de forță, iar alții trebuie să se descurce în condiții de casă. Acest lucru poate să dea rezultate la fel de bune ca și în cazul unor programe personalizate.

Trebuie doar să te mobilizezi și vei vedea cum în doar patru minute în fiecare zi, corpul tău se va schimba treptat, doar în bine.

Vei deveni mult mai rezistent și mai plin de energie cu ajutorul unui singur exercițiu care este cunoscut sub denumirea de planșa.

Rezultatele nu vor veni peste noapte, vei avea nevoie de foarte multă muncă, dar dacă vei avea suficientă ambiție te vei bucura de un corp superb.

Vei avea nevoie de aproximativ patru săptămâni și de patru minute în fiecare zi pentru acest exercițiu simplu.

La început timpul și eforul vor fi mai scurte și mai puțin dificile, dar odată cu trecerea timpului totul va deveni mult mai dificil.

Chiar dacă acum ți se pare imposibil vei fi uimit peste o lună când vei putea să stai în această poziție patru minute.

În primele două zile va fi nevoie să stai în poziția plank pentru 20 de secunde, în a treia zi va trebui să adaugi timpului tău încă 10 secunde, și în a patra zi va trebui să te ții în acea poziție pentru jumătate de minut.

În a cincea zi stai în poziția planșa pentru 40 de secunde. În a șasea zi ai voie să iei o pauză foarte necesară pentru corpul tău de la acest exercițiu.

În ultima zi din prima săptămână a acestui exercițiu stai întins în această poziție pentru 45 de secunde. În ziua a 8-a revin-o la 40 de secunde. Pentru că în a 9a zi va fi nevoie să stai așa fix un minut.

Aceeași perioadă de timp va fi necesară și pentru a 10-a și a 11-a zi. 90 de secunde îți sunt necesare pentru aa 12-a zi.

Bineînțeles, vei avea nevoie de odihnă în cea de a 13-a zi. Următoarele două zile continuă cu cele 90 de secunde. Treci la 2 minute pentru zilele 16 și 17. Crește timpul la 150 de secunde pentru zilele 20 și 21. De 180 de secunde vei avea nevoie pentru zilele 22 și 23.

Ziua 24 este cea în care vei sta plank 210 secunde. Trebuie să te relaxezi în a 25-a zi. Ziua 26 va fi tot pentru 210 secunde.

în ziua 27 trebuie să ajungi la 240 de secunde. După această zi poți continua ca să ai abdomenul plat, mușchii tari și spatele drept.