Anamaria Vasile

Cum poți cuceri pe cineva din zodia Leu – cei mai orgolioși nativi

Nativii în Leu sunt radianți, sunt forțe creative care luminează zodiacul. Au o energie puternică pe care o țin sub control. Cei născuți sub acest semn simbolizează nevoia orgoliului și necesitatea de a face lumea un loc mai bun. Ambițioși, încrezători în forțele proprii si foarte puternici, nativii acestui semn știu cum să îi facă pe cei din jur să îi respecte în orice circumstanță.

În ceea ce privește dragostea, Leii au nevoie de multă atenție, dar oferă la fel de multă atenție înapoi. Nativii nu se dau la o parte din a cheltui fiecare bănuț pe care îl au pentru persoana iubită. Iubesc să își răsfețe partenerul cu daruri scumpe, cu mese bogate și luxoase și cu divertisment. Nu fac niciun fel de economie atunci când vine vorba despre dragoste, investind în cele mai bune produse. Iubesc să cheltuie în exces și să se laude cu investițiile făcute.

Leul conduce inima, și este unul dintre cel mai iubitor, generos, romantic și pasional semn. Un semn de foc, Leul este, cu siguranță, ieșit din comun, o relație de dragoste diferită de celelalte, plină de plăceri și bucurii. Leii iubesc să fie teatrali și adoră fazele de început ale unei relații, în special să curteze pe cineva.

Leul conduce jungla și este lider în tot ceea ce face. Din cauza faptului că sunt atât de puternici, poate să fie greu să își găsească un partener pe măsură, pe cineva care să țănă pasul cu ei. Atât timp cât partenerul îi face să se simtă de neam regesc, nu le va păsa dacă este cu câteva trepte mai jos de nivelul lor. Mai mult, ar putea prefera, în secret, ca situația să stea așa. Uneori, orgoliul îi poate face să nu fie atenți la profitori.

Atunci când cineva le spune că îi iubește, aceștia se dau bătuți. Deși sunt ființe iubitoare din fire, poate să fie dificil să se așeze la casa lor, mai ales când știu că au mai multe opțiuni. Tind să fie charismatici și au mereu multe persoane care îi curtează, dar atunci când găsesc pe cineva potrivit, iau o decizie foarte clară. Așadar, cel mai mare compliment pe care i-l poți face unui Leu este să îi câștigi inima.

Sinceritatea este extrem de importantă în construirea unei fundații în cazul unei relații romantice. În secunda în care aceștia s-au îndrăgostit, sunt foarte încăpățânați, extrem de loiali și vor face orice ca să își încurajeze și să își proteje partenerul. Rezultatul negativ al acestei situații este că nu vor ieși ușor din relație atunci când lucrurile devin toxice, gândindu-se că nu este demn să renunțe pur și simplu, lăsându-se expuși manipulării.

În ciuda tuturor puterilor îndrăznețe, nativii în Leu sunt foarte sensibili și au nevoie de protecție pentru a înflori cu adevărat. Atunci când aceștia simt că persoana iubită este la fel de îndrăgostită și de loială, că sunt în siguranță și departe de posibilitatea de a fi trădați sau folosiți, atunci încep părțile frumoase ale relației, vor înflori și se vor expune în fața partenerului.