Anamaria Vasile

Cum se comportă Gemenii când se îndrăgostesc – o zodie nestatornică

Deși nativii sunt capabili de relații pe termen lung, ajung acolo doar după un șir lung de aventuri sau mariaje care se termină la fel de repede precum au început. În acest moment sunt total îndrăgostiți de cineva, în secunda doi și-au pierdut interesul și au trecut la următoarea cucerire. Nu există cale de mijloc pentru aceștia. O parte din ei caută dragoste eternă, totuși, simt, în mod egal, nevoia de libertate totală.

Până când nu le va fi satisfăcută setea de varietate, pot fi destul de jucăuși. Gusturile romantice sunt destul de sălbatice și neprevizibile în cazul Gemenilor, au un trecut destul de interesant, unde nimic nu a fost prea mult, sau prea exotic.

Așadar, care este perechea perfectă pentru ei? O persoană versatilă, cu o inimă tânără care își dorește să își extindă orizonturile și să împărtășească spiritul de aventură al Gemenilor. Cineva care să îi mențină pe o linie a prăpastiei, care nu cere consistență, care sărbătorește nebunia din personalitatea acestora și care să le poată cuceri inima. Semnul Gemenilor conduce comunicarea, așa că nativii au nevoie de cineva care să iubească să vorbească, să caute mereu soluții noi și care să fie capabili de o discuție în contradictoriu. Dragostea are un impact mental asupra lor.

Atunci când cineva iubește un nativ în Gemeni, iubește o serie de întrebări de foc, răspunsuri și idei total ieșite din comun. Gemenii trăiesc mereu între două părți, în centrul unei idei. Atunci când cineva iubește un nativ în Gemeni, învață cum să zboare, fără o plasă de siguranță, fără aripi, fără rezistența efectului anti-gravitate. E o iubire fără timp, fără spațiu, doar cer deschis, nori și cuvinte.

Gemenii nu sunt exact subtili atunci când iubesc pe cineva, se vede totul pe fața lor. Se vor lumina la față de fiecare dată când vor fi în prezența acelei persoane. Se vor rușina și vor ajunge chiar să se bâlbâie. Totuși, atunci când iubesc, aceștia vor ști cum să își ia un angajament.

Nativii au reputația nestatornicilor, dar, în momentul în care au găsit perechea potrivită, pun preț pe aventurile pe care le oferă o nouă relație. Din momentul în care și-au luat un angajament, sunt oameni generoși și altruiști.

Sunt șarmanți de la natură și foarte sociabili – iubesc să îi facă pe cei din jur fericiți, iar asta se extinde și către relațiile romantice. Vor să împărtășească experiențe noi legate de noua dragoste din viața lor și apreciează mult varitatea. Poate că nu sunt foarte deschiși în fața propriilor emoții tot timpul, dar, din momentul în care a prins încredere în tine, se vor deschide complet.

Sunt mereu amuzanți, dar se dau de gol atunci când place pe cineva – se vor da peste cap încercând să te facă să râzi. Vor petrece mult timp în jurul tău, copleșindu-te de informații de cultură generală. Nimic nu îi va opri să îți demonstreze că te plac, mai ales că vor scoate la iveală comendiantul șarmant și inteligent în jurul căruia toată lumea vrea să stea.