Anamaria Vasile

Cum trebuie să te porți cu fostul partener dacă ați reluat relația

Atunci când începi o relație lumea ta capătă un cu totul alt sens: lucrurile ți se par mai ușoare iar oamenii- mai buni. Nu se poate să nu fie la început fluturii în stomac și planuri peste planuri și foarte multe vise văzute cu ochii deschiși.

Dar oare în cazul în care ai început să te vezi iar cu un fost partener pentru că ați decis să mai dați o șansă legăturii dintre voi doi, lucrurile stau în acest fel? Cel mai probabil nu. În majoritateaa cazurilor despărțirile dor și lasă în spate amintiri neplăcute, chiar dacă cei doi parteneri au decis să mearrgă pe drumuri separate într-un mod civilizat.

Dacă ambii suntei de acord că iubirea voastră nu s-a consumat pe deplin, atunci trebuie să fiți foarte calculați atunci când reluați relația. Trebuie să fiți pregătiți pentru faptul că lucrurile nu vor mai fi niciodată la fel.

Pentru că și voi doi poate v-ați schimbat ca oameni, mai ales dacă ați stat despărțiți o perioadă mai lungă.

Și totuși nici nu trebuie să vă poziționați pe cealaltă parte a baricadei și să fiți foarte temători.

Este suficient pur și simplu să vă doriți acest lucru la fel de mult și să fiți optimiști. Și o să vedeți că va veni și armonia între voi doi.

Dacă vrei ca lucrurile să funcționeze și mai bine, preia tu inițiativa. În primul rând evită să repeți aceleași greșeli și nu te mai purta așa ca înainte pentru că este mai mult decât evident că aceste lucruri nu au fost de bun augur pentru relația voastră.

Fă lucruri care să vă aducă mai aproape unul de celălalt. Iar întrebările vă pot face rău. E firesc să fii curioasă despre cum a fost viața lui cât ați fost separați, mai ales dacă este vorba despre o perioadă mai lungă. Totuși trebuie să le alegi doar pe cele care contează cu adevărat.

Nu îl judeca. Atunci când nu ești sigură de anumite lucruri alege să vorbești direct și deschis cu el. Vei evita astfel o ceartă, iar partenerul tău va vedea în tine o femeie mult mai matură.

Fii cumpătată în orice spui și în orice faci. Este firesc să îți fie teamă în anumite situații pentru că știi ce vi s-a întâmplat. Și totuși nu trebuie să renunți la ideile tale. Pe de altă parte nu trebuie să te lași foarte mult dusă de val, din nou, pentru că te cunoști pe tine și îl cunoști și pe el.

Ai încredere doar în tine și în partenerul tău. Cei din familia ta, prietenii tăi sau cei comuni cu siguranță vor comenta decizia de a vă împăca. Dar de voi doi depinde dacă o să le dați importanță sau nu.