Anamaria Vasile

5 trucuri ca să-l cucereşti dacă nu-şi dă seama că-l placi – va fi topit după tine

Se întâmplă ca în viaţă să ne îndrăgostim de o persoană care nu simte la fel pentru noi sau poate nici nu a aflat asta niciodată pentru că nu am ştiut cum să-i spunem sau să-i arătăm asta. Doar dacă ai mare noroc ca persoana care îţi place să îşi dea seama că eşti atrasă de ea, dar acestea sunt cazuri rare. Se întâmplă foarte rar ca ambii parteneri să se îndrăgostească în acelaşi timp şi sentimentele lor să fie reciproce. În continuare, îţi oferim câteva trucuri pe care le poţi pune în practică pentru a cuceri persoana care ţi-a furat inima:

1. Fii extrem de încrezătoare în propriile forţe

Probabil ai impresia că bărbaţii preferă femeile care dau impresia că sunt neajutorate şi au nevoie de ei în permanenţă. Ei bine, lucrurile stau altfel în realitate. Bărbaţilor le plac mai ales femeile care sunt încrezătoare în puterea lor şi puternice. Acest lucru îi arată bărbatului de care te simţi arasă că eşti independentă, te placi aşa cum eşti şi astfel, eşti femeia pe care şi-o doreşte alături. E semn că nu te dai bătută uşor şi mergi pânâ-n pânzele albe atunci când îţi doreşti ceva.

2. E important şi ce fel de parfum foloseşti

Acest lucru nu ţine doar de momentele în care ne îndrăgostim şi nu are nimic de-a face cu o altă persoană. Igiena personală a fiecărui om contează enorm de mult. Rutina noastră zilnică trebuie să includă duşuri sau băi, după care ne dăm cu deodorant sau cu parfum. Bărbaţii sunt înnebuniţi după felul în care miroase pielea femeii. Se pare că mirosul lor preferat este cel de vanilie. Dacă vrei să fie doar al tău, dă-te cu parfum care miroase a vanilie, a plante sau a flori proaspete. Cu toate acestea, nu folosi parfum în exces, vei obţine efectul contrar.

3. Prinde curaj ca să porţi o conversaţie cu el

Pentru o femeie e aproape imposibil să fie ea cea care face primul pas atunci când vine vorba de bărbatul pe care îl place. Dacă nu vrei să-l pierzi şi să fie al alteia, trebuie să treci peste timiditate şi să acţionezi rapid, chiar dacă e greu. Unii bărbaţi chiar vor ca femeia să îi abordeze şi ea, să nu fie singurii care depun tot efortul. Îi vei arăta clar că îl placi şi începe lucrurile cu o conversaţie lejeră.

4. Fii mereu surâzătoare

Atunci când zâmbim, endorfinele sunt eliberate în corp, iar noi ne simţim bine în interior şi transmitem şi celorlaţi din bucuria noastră. Atunci când te întâlneşti cu bărbatul pe care îl placi, zâmbeşte-i sincer şi din tot sufletul. E calea cea mai scurtă spre inima unui bărbat, dacă îţi zâmbeşte şi el înapoi, eşti clar pe drumul cel bun.

5. Faptele, nu vorbele, sunt cele care contează

E important ca o femeie să îi şi arate unul bărbat că îl place. Dacă face parte din grupul tău de amici, nu trebuie să îl tratezi în continuare ca pe un simplu prieten. Dă-i de înţeles că îţi doreşti un alt tip de apropiere şi observă-i reacţia.