Anamaria Vasile

Cuplul cu o diferență de vârstă de 42 de ani. Care a fost reacția apropiaților

Diferența de vârstă de 42 de ani nu i-a deranjat pe Ursula și Nigel, o poloneză și un englez care au o relație de 3 ani. Urszula Grzelak avea 16 ani când a mers în vizită la mătușa ei, în Anglia, în anul 2016. Nigel, pe atunci în vârstă de 58 de ani, era prieten cu mătușa fetei și a fost invitat la o petrecere pe care ea a dat-o în cinstei Ursulei. Cei doi s-au cunoscut și au fost atrași unul de altul pe loc. Ursula i-a povestit lui Nigel despre studiile ei, despre viitoarea ei carieră, iar după petrecere a mers în camera ei, crezând că nu îl va mai vedea niciodată pe bărbat.
Două săptămâni mai târziu, mătușa Ursulei avea probleme cu partenerul ei, așa că a decis să se mute temporar la prietenul ei, Nigel, unde a luat-o și pe adolescentă. În timp ce mătușa era la serviciu, Nigel și Ursula au avut ocazia să se cunoască mai bine. Ursula și-a dat seama că s-a îndrăgostit de Nigel.


Câteva zile mai târziu, bărbatul a condus-o la aeroport, unde a avut loc primul sărut. Nigel era, și el îndrăgostit. Întoarsă în Polonia, Ursula le-a spus părinților despre Nigel, însă reacția lor nu a fost cea așteptată. Ca să o îndepărteze de bărbatul cu 42 de ani mai în vârstă, părinții i-au luat fetei telefonul și accesul la internet.
Din fericire, Ursula a găsit modalități de a vorbi cu Nigel și, până la urmă, părinții au fost nevoiți să accepte relația lor. Acum spun că sunt chiar fericiți pentru fiica lor, văzând că este atât de îndrăgostită. Din păcate, nu toată lumea gândește la fel. Cei doi sunt priviți ciudat pe stradă, iar apropiații lui Nigel consideră că Ursula vrea doar banii lui.