Anamaria Vasile

Lidia Buble: ”Nu regret nimic”. Ce îi răspunde fosta soție a lui Răzvan Simion

Mulți au criticat-o pentru că ar fi provocat despărțirea dintre Răzvan Simion și soția lui, Diana. Lidia Buble a declarat că nu se simte vinovată și nu regretă nimic. Răspunsul Dianei nu a întârziat să apară.

“Nu regret absolut nimic, nu mă simt vinovată, totul se întâmplă cu un scop, din toate avem de învăţat, doar eu știu ce e acolo, oamenii etichetează necunoscând situația. Sunt unsă cu toate alifiile și reușesc să am un scut. Mă rog foarte mult, am o aură, o energie foarte bune”, a mărturisit Lidia Buble pentru Libertatea.ro La scurt timp a apărut și răspunsul Dianei Simion, pe pagina ei de Facebook.

“Eu, dacă aș fi „vedetă” (să punem cazul, vorba unui prieten bun), și 90% dintre mesajele de la fani ar începe cu: „deabea aștept să te văd „, „vin să te vad și dacă ploaie”, „âți stă foarte bine cu hainele astea”, „ești dulcik”, „vreau să te văd makar unpic”, „âmi place de tn”, „numai băga în seama răutațile”, „spunemi și mie cum mă cheamă”… m-aș îmbăta grav, da’ grav de tot :))). Și mi-aș da block singur/a pe fb. Edit. # „numai” judecati # „deie domnul sa vede-ti si voi kum e” :))) Edit2. Orice asemanare cu vreun personaj imaginar este pur (și simplu) întâmplătoare”