Anamaria Vasile

Cupluri de aur ale zodiacului. Relația perfectă pentru fiecare zodie

Berbec. Are compatibilitate, în afară de leu și săgetător, însuși cu zodia lui, cu berbecul. Știi cum se întâmplă, să te vezi în oglindă.. când ai un partener nativ din aceeași zodie e ca și când te-ai privi non-stop în oglindă. Berbecul se înțelege foarte bine cu o zodie de aer, adică gemeni sau vărsător. Aerul întreține focul. Asta nu înseamnă că un berbec nu poate să fie cu o zodie de pământ, adică cu un taur, sau cu

Taurul e fantastic de compatibil cu racul, cu fecioara, cu capricornul și cu peștii. Pământul ca să fie fertil are nevoie de apă. La fel de bine poate să fie taur cu taur. Dar încăpățânarea ambilor strică relația.

Gemenii, care sunt expodili, versatili, plini de viață, se pot cupla cu berbec, cu leu, cu balanță și vărsător. Deci avem zodie de aer cu două zodii de foc. Afară de faptul că aceste lucruri vin de la sine, există un magnetism, o atracție. Singura problemă e ca gemenii sunt în continuă căutare.

Racul are o relație foarte bună cu taur, fecioară, scorpion și pești. Iar vedeți apă cu zodie de pământ. Tot ce înseamnă stabilitate le găsește la taur și la fecioară, la aceste zodii de pământ. Racul e cel care alege și vrea certitudini. Nu poți să-l cucerești atât de ușor.

Leul acceptă berbecul, gemenii, berbecul, săgetătorul. E foarte selectiv. Compatibilitatea perfectă e cu balanța pentru că amândoi vor să strălucească. Se completează din toate punctele de vedere.

Fecioara e foarte compatibilă cu taurul, racul și scorpionul, dar și cu capricornul. E combinația complicată cu toate aceste zodii din cauza senbilității fecioarei. Fecioara caută perfecțiunea și e foarte greu să faci față.

Balanța are compatibilități cu gemeni, leu, săgetător, vărsător. Automat două zodii de foc și două de aer. Se înțelege fantastic de bine cu vărsătorul, atâta timp cât vărsătorul nu încearcă să eclipseze balanța.

Scorpionul se înțelege bine cu două zodii de apă, racul și peștii, dar și cu două zodii de pământ, fecioară și capricorn. Dar scorpionul, la rândul lui, prin sensibilitatea și misterul de care dă dovadă, va cauta să fie fantastic de selectiv. El e, pe cât vrea să pară de puternic, foarte sensibil. Și dacă nu găsește un partener la fel de sensibil și afectiv nu va face casă bună.

Săgetătorul rezonează foarte bine cu berbecul și cu leul, dar la fel de bine cu balanța și vărsătorul. Săgetătorul caută în permanență ceea ce vor.

Capricorn face bună casă cu taur, fecioară, scorpion și cu pești. Afinități total diferite. Se pliază fantastic de bine pe tot ceea ce înseamnă putere de muncă și tot ce înseamnă afaceri. Cu latura afectivă, peștele poate să îl zăpăcească foarte bine.

Vezi aici in continuare