Anamaria Vasile

Zodiac CHINEZESC saptamanal 2 – 8 iulie 2018

Iata zodiac chinezesc pentru saptamana 2 – 8 iulie 2018 din Anul Chinezesc 2018 ce a inceput in februarie si care este guvernat de Cainele de Pamant.

Zodiacul chinezesc exista de mii de ani si este o sursa de mare incredere de informatie respectata in Orient. Cele 12 animale din acest zodiac sunt similare celor 12 semne din horoscopul vestic dar sunt determinate de anul chinezesc in care te-ai nascut precum si interpretarii asiatice.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!
Anul 2018 al Cainelui de Pamant este un an in care dorim sa ne relaxam mai mult, fara ca cinicul Caine sa ne transmita griji suplimentare prin forta sa. Vom simti in acelasi timp si ochiul vigilent al Cainelui care este forta principala in pastrarea linistii si ordinii, urmarindu-ne peste tot. In afara acestui sentiment de neliniste nu exista niciun alt motiv de alarmare. Putem sa ne desfasuram afacerile mai departe pentru ca va sta mereu de paza Cainele. Anul acesta va aduce pentru toti o mare doza de integritate in intentiile noastre si ne va face sa actionam cu mai multa incredere. Nimic nu ne va ingrijora atata vreme cat vom ramane pe calea ce dreapta.

Nu stii exact ce zodie esti in zodiacul chinezesc? Verifica aici!
Ultimul an chinezesc al Cainelui de Pamant a fost 1958. In acest an, armata revolutionara a lui Fidel Castro si-a inceput asaltul de succes in Havana, Cuba. Elvis Presley si-a tuns parul si s-a inrolat in armata americana. O noua generatie de muzicieni rockeri a inceput sa se dezvolte. 1958 este anul in care s-a fondat Uniunea Europeana. Poate ca 2018 va fi inceputul sfarsitului ei. 1958 este si anul in care s-au nascut multi oameni importanti precum : Andrea Bocelli, Michael Jackson, Prince, Madonna, Alec Baldwin, Sharon Stone, Gary Oldman, Kevin Bacon, Michelle Pfeiffer, Jamie Lee Curtis, Joan Jett, Andie Macdowell, Annette Benning. Poate 2018 va fi un an la fel de bun pentru industria artistica a lumii!

Iata care este cel mai important mesaj pentru zodia ta pentru saptamana 2 – 8 iulie 2018, conform intelepciunii chinezesti.

Zodiac chinezesc saptamanal Sobolan
Uneori este cel mai bine sa stai pe loc si doar sa observi ce se intampla cu adevarat inainte sa faci orice actiune. Aceasta saptamana este una dintre acestea. Misca-te cu prudenta si vorbeste cu discretie. Dupa mijlocul saptamanii, vei intelege peisajul emotional si vei sti instinctiv ce ai de facut ca sa duci lucrurile inapoi pe fagasul dorit. Weekendul este excelent pentru timp dedicat oamenilor speciali din viata ta.

Zodiac chinezesc saptamanal Bivol
Trebuie sa iti deschizi inima si mintea spre nevoile celor din jurul tau. Unele din atitudinile lor ciudate de care ai avut parte emaneaza din problemele lor interne decat din cauza ta. Intr-o situatie de familie, exprima-te in loc sa lasi lucrurile nevorbite. Peste weekend, vei fi liber sa faci ce vrei.

Zodiac chinezesc saptamanal Tigru
Este o saptamana pentru gandit si planificat. Tu stii ce vrei sa realizezi. Intrebarea este cand sa incepi si cum sa ajungi acolo. Rudele tinere si in varsta te tin ocupat cu nevoile lor, dar nu iti neglija propriile prioritati. Spre weekend, trebuie sa iei in considerare cum poti face viata mai usoara pentru cineva apropiat.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO