Anamaria Vasile

Dansul fetitei cu flori i-a incantat pe toti invitatii de la nunta

Scene senzationale petrecute la o nunta.

In momentul in care mirii au ajuns impreuna cu invitatii la restaurantul la care urma sa aiba loc petrecerea, deoadata si-a facut aparitia o fetita adorabila cu flori in par care i-a cucerit pe toti cu miscarile ei de dans.

Extrem de talentata, la sfarsitul reprezentatiei i-a facut pe toti sa rada cand l-a anuntat pe mire ca numarul ei artistic il va costa 100 de dolari.

Participarea unei fetite cu flori la nunta dateaza inca din epoca victoriana. Intentia initiala era ca fetita cu flori sa aiba rolul de a-i amuza pe invitati, acestia urmand sa fie fermecati de dragalasenia ei atunci cand mergea catre altar.

In ziua de azi, principalul ei rol nu este de a distra invitatii, insa acestia sunt cu siguranta incantati cand isi face aparitia pe culoarul catre altar.

Fetita cu flori are de obicei varsta cuprinsa intre trei si opt ani. Totusi, mireasa trebuie sa tina cont de faptul ca, cu cat este mai mica, cu atat mai putin probabil va fi ca aceasta sa ramana concentrata la sarcina ei.

Copiii mici sunt imprevizibili, iar atunci cand mireasa alege copii cu varste cuprinse intre trei si cinci ani, exista posibilitatea ca acestia sa devina agitati sau chiar sa aiba toane.

Desi in cele mai multe cazuri nu exista motive de ingrijorare, o mireasa trebuie sa fie pregatita pentru orice eventualitate.

S-ar putea sa fie nevoie ca procesiunea si ceremonia sa fie repetate de mai multe ori pana cand fetita cu flori isi invata rolul la perfectie.

Atributiile fetitei cu flori

Aparitia fetitei cu flori semnaleaza sosirea miresei. Aceasta merge dupa domnisoarele de onoare, insa inaintea miresei. In majoritatea cazurilor, aceasta va imprastia petale de flori de-a lungul culoarului.

Daca exista un purtator de inele, fetita cu flori va trebui sa mearga catre altar alaturi de acesta.

Fetita cu flori participa si la sedinta foto, iar daca mirele si mireasa doresc, aceasta poate fi anuntata de DJ atunci cand isi face intrarea la receptie si de asemenea poate participa la primul dans. Totusi, prezenta ei la receptie nu este obligatorie.

In timp ce domnisoarele si cavalerii de onoare trebuie sa stea langa mire si mireasa la altar, nu acelasi lucru se asteapta si de la fetita cu flori, mai ales daca ceremonia va fi una lunga.

Mireasa ii poate cere uneia dintre domnisoarele de onoare sa fie cu ochii pe ea si s-o tina de mana daca este nevoie.

Daca fetita incepe sa se agite sau sa se poarte urat, domnisoara de onoare o poate duce la parintii ei, unde aceasta va sta pana la finalul ceremoniei.

Depinde de fiecare mireasa in parte daca aceasta doreste ca si copiii sa participe la receptie. Este perfect acceptabil ca acestia sa participe la ceremonie, dar sa nu fie prezenti la festivitatile de dupa. Inca o data, tine cont de varsta copiilor.

Exista o sansa destul de ridicata ca cei mici sa se simta incomod la receptie. Mireasa poate angaja o dadaca pentru acesti copii, care le poate tine companie cand rolul lor la nunta s-a incheiat.

Tinuta si accesoriile fetitei cu flori

In majoritatea cazurilor, fetita cu flori poarta o versiune in miniatura a rochiilor domnisoarelor de onoare. Daca modelul rochiei este prea serios, exista si versiuni asemanatoare potriviteFetita-cu-flori-mergand-catre-altar.jpg pentru copii.

Daca nu se gasesc rochii de acelasi fel, mireasa poate lua in considerare o rochie mai ieftina de aceeasi culoare. Multe mirese prefera ca fetita cu flori sa poarte o rochie alba ca simbol al puritatii si al iubirii.

Miresele care opteaza pentru aceasta varianta trebuie sa tina cont de faptul ca unora dintre invitati s-ar putea sa nu le placa faptul ca fetita cu flori arata ca o mireasa in miniatura.

Fetita cu flori poate purta si ciorapi, iar pantofii trebuie sa fie confortabili si adecvati pentru varsta ei. Balerinii in culori care se potrivesc rochitei sunt ideali pentru fetita cu flori.

Accesoriile trebuie sa fie simple si adecvate pentru varsta ei (nimic ostentativ sau care sa distraga atentia).

Aceasta poate purta o coronita de flori pe cap, o palariuta de paie sau o esarfa infasurata in jurul capului. Majoritatea fetitelor cu flori poarta un cos in care isi tin petalele de flori, iar in cazul in care acestea nu imprastie petale de flori pe culoar, un buchet mic de flori este alegerea ideala.

Atunci cand mireasa alege darurile pentru domnisoarele de onoare, aceasta nu trebuie s-o uite nici pe fetita cu flori. Printre darurile potrivite se afla: bijuterii, cutie muzicala, cutie pentru suveniruri, papusa.

Cred ca nu exista mireasa care sa nu aiba in familie sau in grupul de prieteni o fetita cu varsta intre trei si opt ani, si ar fi pacat sa se renunte la bucuria si farmecul pe care fetita cu flori le-ar oferi nuntii.