Anamaria Vasile

De ce e bine să punem frunze de dafin pe frunte

Cu toții cunoaștem aroma acestor frunze de dafin care ne îmbogățește mai multe feluri de mâncare, însă frunzele respective se pot folosi nu numai pentru consum, ci și pentru înlăturarea anumitor afecțiuni!

Dacă suferi de mai mult timp de migrene, chiar și cele care avansează spre dureri severe, trebuie să știi că frunzele de dafin îți pot veni în mare ajutor! Ai nevoie de doar 2 frunze pe care trebuie să le încălzești.

După ce le-ai încălzit, le plasezi pe frunte iar în scurt timp vei scăpa de dureri și după mai multe proceduri vei uita ce înseamnă migrene!

Deasemenea, această metodă este un bun medicament pentru lupta cu febra foarte înaltă și cu durerile de cap obișnuite! Frunzele de dafin sunt extrem de recomandate în medicina tradițională!

Deoarece sunt o comoară pentru organismul nostru sănătos, acestea te ajută și în timpul răcelii! Vei avea nevoie de 4 frunze de dafin, o portocală și puțină apă.

Pentru început vei curăți coaja de portocală, pentru că vei folosi doar coaja acestui fruct! Portocala o puteți consuma în mod obișnuit, pentru că este o sursă bogată de vitamina C, care ne ajută împotriva răcelii!

Coaja de la fruct și frunzele de dafin le veți plasa într-un vas plin cu apă, circa un litru, după care timp de patru ore trebuie să le lăsați. După ce va trece acest timp, trebuie să filtrați tot lichidul și să-l consumați pe nemâncate! Este o metodă extrem de eficientă!