Anamaria Vasile

Diana Munteanu, criticată de fani, după operațiile estetice

Diana Munteanu este una dintre cele mai frumoase femei din România! La 40 de ani, are o emisiune de succes și este răsfățată de fani. Pozele postate recent pe pagina sa de Facebook i-au atras, însă, critici dure din partea acestora. Asta deoarece vedeta este de nerecunoscut în imagini.

Zeci de oameni au ținut să îi atragă atenția Dianei și să îi amintească că frumusețea ei era naturală și nu avea nevoie de îmbunătățiri.

„Diana, te admir de cand eram copila si te-am vazut prima data la MCM Romania, daca nu ma insel. Mi s-a parut intotdeauna ca esti una din cele mai frumoase femei din Romania, cu o frumusete naturala si o senzualitate aparte. Timpul nu reusise sa schimbe toate astea, insa a aparut chirurgul estetician si a stricat tot. Sper sa fie ceva reversibil…” i-a scris o utilizatoare.

„Oare ai facut ceva ilegalitati si trebuie sa iti schimbi identitatea? Esti martor protejat si nu trebuie sa te recunoasca mafia? Ai reusit. Nu mai semeni deloc cu tine. Din fata frumoasa care ai fost te-ai facut de-a dreptul urata si nu vreau sa te jignesc spunand asta. Pacat!” a scris o alta.

„Botched! Pacat ca lucrurile astea ne influenteaza pe toti. Ma intreb cand iti strangi copilul in brate si il saruti de noapte buna! Daca mai simti ceva!!!!” a fost un alt comentariu.

„Nuuu ,păcaaaat de frumusețea ta naturală” i-a scris o altă utilizatoare.