Anamaria Vasile

Discuția HORROR a Alexandrei cu polițistul de la 112: „O să veniți, vă rog! O să veniți, nu-i așa?”. Ce i-a transmis fata celui pe care-l credea salvatorul său!

Pentru cei care vor asculta discuția telefonică dintre Alexandra Măceșanu și polițistul de la 112, șocul va fi unul uriaș. Dialogul celor doi depășește limita suportabilului pentru orice ureche, însă pentru apropiații fetei e ceva inimaginabil.

Înregistrarea discuției de dinaintea morții au ajuns pe mâna autorităților. Parlamentarii din toate comisiile, cei care au ascultat deja convorbirile au ieșit bulversați după audiere. Aceștia au povestit cu lacrimi în ochi ceea ce au auzit!

„O să veniți, vă rog! O să veniți, nu-i așa? Cineva o să mă salveze” ar fi zis Alexandra în convorbirea cu polițistul care preluase apelul lansat către 112. Culmea, cei care au ascultat dialogul spun că tânăra a fost de o calmitate și de o claritate în explicații ieșite din comun, iar totul a început cu o frază de-a dreptul incredibilă: „Mă puteți ajuta, sunt răpită?”.

Cât privește reacția polițistului pare să nu fi respectat nicio regulă pentru că în loc să afle unde se află fata, omul legii părea mai degrabă preocupat de modul în care s-au petrecut răpirea și violul. Parlamentarii spun că acesta nu a respectat sub nicio formă protocolul și s-ar fi pierdut în detalii în locul unei încercări rapide de a rezolva cazul cu orice preț.