Anamaria Vasile

Scrisoarea emoţionantă pentru Alexandra, lăsată la casa criminalului din Caracal

O scrisoare emoționantă a fost lăsată pentru Alexandra, în fața casei criminalului din Caracal. Scrisoarea a fost depusă la altarul de flori și lumânări dedicat victimelor lui Gheorghe Dincă.

De vineri seară, numeroase flori și lumânări au fost depuse de trecători la poarta casei din Caracal în care au fost ucise cele două fete. Acolo a fost văzută și de reporterul Observator Laurențiu Rădulescu o scrisoare emoționantă, pentru Alexandra Măceșanu.

Tu, Alexandra, tu ești eroul nostru,

Ți-ai dat viața în încercarea de a face dreptate. Datorită ție și sacrificiului ce ți-a adus sfârșitul a fost găsită casa groazei și alte victime își vor găsi liniștea.

Ai luptat, copile, ai avut puterea și curajul să faci mai multe decât au făcut autoritățile statului. Ai fost ucisă cu bestialitate de către un monstru, care a avut ca aliați incompetența și nepăsarea celor ce tu le-ai oferit încrederea ta, până la ultima suflare, sperând că te vor salva.

Iartă-ne, copilă, că noi nu am luptat cu aceeași putere ca și a ta, împotriva lipsurilor din sistemul românesc.

Drum lin către îngeri, Alexandra!, se afirmă în scrisoare.

Alexandra Măceșanu a fost ucisă joi, pe 25 iulie, de Gheorghe Dincă. Potrivit procurorilor, criminalul a ucis-o în jurul orei 12.00, după când a descoperit că fata a sunat la 112, să ceară ajutor.

Adolescenta de 15 ani a fost răpită miercuri, sechestrată în casa din Caracal și abuzată sexual. Joi, după crimă, bărbatul de 66 de ani i-a incendiat trupul.