Anamaria Vasile

DOLIU ÎN FOCȘANI. FIICA UNUI OM DE AFACERI CELEBRU DIN ORAȘ A MURIT, LA DOAR 19 ANI

Familia omului de afaceri Eyup Bozkus, patronul a două restaurante celebre din Focșani, trece prin momente dificile. Fiica sa, în vârstă de doar 19 ani, a murit, sâmbătă, la București.

Melissa Bozkus era studentă la Istoria si Teoria Artei la Facultatea de Istorie a Universității București. Imediat după aflarea veștii, mesajele de condoleanțe au început să curgă, scrie ziaruldevrancea.

„Nu cred că este durere mai mare decât aceasta. În firea lucrurilor nu este ca părinții sa și îngroape copii, dar Dumnezeu are planurile Lui cu fiecare. Să vă dea Dumnezeu putere să reușiți să treceți și peste această încercare din viața voastră. Corul îngerilor s-a îmbogății cu încă un înger care vă va veghea de sus. Condoleanțe dragii mei”–L.O.”E mai mult decât dureros, e inexplicabil și e foarte greu să îți găsești puterea să treci peste această grea încercare, Laura, dar mă rog Lui Dumnezeu să te întărească și să îți dea puterea necesară să înduri acest necaz ! Sunt cu sufletul alături de tine! Condoleanțe și regrete sincere!”-J.D.

Nu ne putem exprima”
”Nu ne putem exprima în cuvinte tragedia prin care treceți. Suntem profund îndurerați pentru voi. Ne pare infinit de rău că nu putem fi alături de voi fizic.Dumnezeu să o ierte.”-D.P.