Anamaria Vasile

E baietel! Bucurie in familia lui Pepe! Ce frumos a dat vestea

Latino-lover-ul este fericitul tată a două fetițe superbe, alături de Raluca, superba lui soție. Dar printre atâtea femei, parcă ar merge și un băiețel cu care Pepe să împartă gânduri bărbătești.

Familia este pe primul loc în viața lui Pepe, iar acest lucru se vede la fiecare apariție publică, fericirea de pe chipurile fiicelor sale vorbind de la sine.

Nici pe plan profesional Pepe nu se poate plânge, deși perioada izolării nu prea i-au priit. Totuși, în cele mai bine de două luni de izolare, Pepe și Raluca au avut timp de gândit și de…conceput.

Întrebat de fani când va veni pe lume și un băiețel, artistul a răspuns în stilul caracteristic.

„O să vină mai mulți, am cumnățelele, finele gravide, și o să fie mai mulți băieței (…) Ador copiii. Un copil nu e ca un cățel drăguț pe care îl vezi pe stradă . Un copil necesită multă responsabilitate”, a afirmat Pepe într-o sesiune de întrebări și răspunsuri live pe contul său de Instagram.

Artistul a mai fost întrebat care este lucrul care îl enervează cel mai rău la soția sa, iar acesta a oferit un răspuns mai mult decât edificator, dar a mai oferi și un mic detaliu, mai puțin cunoscut, despre modul în care cei doi s-au cunoscut.

„Mă enervează că, atunci când ne certăm, nu pot discuta cu ea atunci, pe moment. Trebuie să o las să se calmeze și abia după să stau, să-i explic ce și cum (…) După ceva timp de când ne-am căsătorit, mi-am dat seama că eu o mai văzusem pe ea înainte. Aveam douăzeci și ceva de ani, am fost angajat de familia ei să cânt la un eveniment”, a mai mărturisit artistul.