Anamaria Vasile

E oficial! Liam Hemsworth i-a cerut divorțul lui Miley Cyrus. Motivul este incredibil

După o relație cu multe despărțiri și împăcări, Liam Hemsworth a pus piciorul în prag și i-a cerut lui Miley Cyrus divorțul! Acesta a ajuns la o instanta din Los Angeles, Statele Unite ale Americii, semn că acum chiar nu mai este loc de împăcare.

La nici o lună de când s-a aflat că Liam Hemsworth și Miley Cyrus s-au despărțit, iată că artistei i-a fost cerut divorțul. Liam Hemsworth nu mai vrea să audă de împăcare și, în instanță, motivul acuzat de acesta a fost „diferențe ireconciliabile”.

Recent, Miley Cyrus a anunțat că „focalizarea asupra carierei” este motivul pentru care cei doi au ales să se despartă. Surse apropiate cuplului susțin, însă, că Hemsworth pur și simplu nu a mai putut să stea cu o femeie care nu își dorea aceleași lucruri ca el, respectiv copii și o viață liniștită.

Divorțul propriu-zis dintre Liam Hemsworth și Miley Cyrus nu ar trebui să fie deloc complicat, dat fiind faptul că cei doi nu au copii și, mai mult, au încheiat un contract prenupțial, înainte de căsătorie, potrivit presei de peste Ocean.

Liam Hemsworth (29 de ani) și Miley Cyrus (26 de ani) au format un cuplu din anul 2009, până în luna august a acestui an. Cei doi s-au cunoscut în timpul fimărilor pentru „The Last Song”, peliculă în care au jucat împreună. Timp de 10 ani, au avut parte de o „iubire cu năbădăi”.

Cei doi s-au logodit în 2012, iar un an mai târziu s-au despărțit. După doi ani de pauză, a urmat și o împăcare. La nici un an de când au devenit oficial soț și soție, Liam Hemsworth și Miley Cyrus și-au spus din nou „adio”. Doar că, de data aceasta pare definitiv!